Antena Căutare

Un avion a aterizat de urgență în Viena după ce un pasager a bătut o stewardesă! Pasager: ”I-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap!”

Scene halucinante au avut loc la bordul unui avion care circula pe ruta București-Stuttgart, unde un pasager român a bătut o stewardesă. Din acest motiv, aeronava a aterizat de urgență la Viena. 

Scene halucinante au avut loc la bordul unui avion care circula pe ruta București-Stuttgart, unde un pasager român a bătut o stewardesă. Din acest motiv, aeronava a aterizat de urgență la Viena.

Citește și: Un avion a luat foc, cu peste 300 de oameni la bord! Atenție, imagini terifiante! Video

Incidentul a avut loc la bordul unui avion ce aparținea companiei Blue Air, iar reprezentanții companiei au confirmat totul, declarând că imediat ce avionul a aterizat în Viena, un echipaj un echipaj al poliției a urcat la bord și l-a reținut pe cetățeanul român. Acesta se află acum în custodia poliției din Austria.

Se pare că totul a început după ce bărbatul s-a ridicat de pe scaun și întreba unde este centrul. Atunci, stewardesa i-a spus să meargă la locul lui, însă a refuzat.

„S-a ridicat de pe scaun și tot zicea: unde-i centrul, unde-i centrul. Dar nimeni nu a băgat de seamă. Și stewardesa i-a spus să meargă la locul lui și el nimic. S-a apropiat să-i spună să treacă la locul lui și el a împins-o. După, a ieșit un pasager de la toaletă și el s-a apropiat de pasagerul de la toaletă și i-a spus: culcat, culcat, stai jos. De câteva ori. După, s-a întors la stewardesă și i-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap. Atunci toți pasagerii am sărit pe el, cei care eram în apropiere. L-am pus pe scaun forțat și l-am înconjurat să nu se mai ridice. Nu mai era recalcitrant când a venit poliția”, a spus un pasager din avion, pentru Digi24.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția Blue Air:

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Citește și: Agenţie de turism online: Românii pierd anual zeci de mii de euro anulându-şi biletele de avion. Numărul de bilete de avion anulate de români a crescut în acest an cu 10%

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere.”

Dincă a vorbit de 31 de ori la telefon cu un nume greu din Poliția din Olt, înainte de a o răpi de Alexandra Măceșanu! B... Două femei, agresate pe stradă în Bucureşti; poliţiştii nu exclud varianta ca autorul să fie acelaşi bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x