Antena Căutare

Un avion a luat foc, cu peste 300 de oameni la bord! Atenție, imagini terifiante! Video

Un avion a luat foc, miercuri seară, în Rusia. La momentul izbucnirii incendiului, la bordul aeronavei se aflau peste 300 de pasageri, care s-au simțit în pericol de moarte.

Un avion a luat foc, miercuri seară, în Rusia. La momentul izbucnirii incendiului, la bordul aeronavei se aflau peste 300 de pasageri, care s-au simțit în pericol de moarte.

Dintre cei peste 300 de pasageri, cel puțin 23 au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce avionul în care se aflau, un Boeing 767 al companiei Azur Air, a aterizat în Rusia.

În imagini video surprinse la aeroportul din Barnaul Rusia, pe care avionul a aterizat, pasagerii pot fi văzuți cum aleargă pentru a se adăposti și cum se strigă unii pe alții imediat ce aeronava a reușit să aterizeze.

Avionul decolase din Nha Trang, Vietnam, pentru a ajunge în Barnaul, Rusia, miercuri, la ora 21.05.

Totuși, aterizarea a fost făcută cu o întârziere de opt minute. La aterizare, piloții au semnalat turnului de control un incendiu la trenul de aterizare și s-a luat deciza unei aterizări de urgență.

Un student a fost găsit decedat în camera din cămin, după două luni. „Pentru noi este de neconceput”... Poziţia ”divergentă” a Londrei cu privire la Brexit subminează relaţia viitoare cu UE, avertizează Guy Verhofstadt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x