Antena Căutare

Un bărbat a căzut de la 15 metri după ce a încercat să își salveze fiul

Un bărbat din Vancouver a fost internat în spital după ce a încercat să își salveze fiul care a căzut într-un râu dintr-un parc din Washington. Eroul a căzut dintr-o cascadă de la 15 metri înălțime și și-a fracturat gâtul.

Un bărbat din Vancouver a fost internat în spital după ce a încercat să își salveze fiul care a căzut într-un râu dintr-un parc din Washington. Eroul a căzut dintr-o cascadă de la 15 metri înălțime și și-a fracturat gâtul.

Robert Brown a sărit în apă din Parcul Regional Lucia Falls, duminica trecută, după ce a încercat să își salveze fiul în vârstă de 12 ani, care a intrat în râu și a fost luat de curent.

"Am văzut un copil sărind de pe marginea rocilor și am spus," Michael ", așa se întâmplă accidentele acolo, și ajungem să fim noi accidentul." , a declarat Robert.

În timp ce Robert arăta parcul membrilor familiei din afara orașului, Michael a dorit să meargă pe unele pietre care erau la marginea răului. „El a vrut să meargă și eu am fost ok cu asta. În acest proces el a alunecat de pe o stâncă.”

Michael a căzut în apă iar curentul l-a împins în zona cascadei, tatăl acestuia a încercat să îl prindă dar nu a reușit. "Când m-am dus, am încercat să mă apuc de niște roci, dar nu am putut deoarece a fost acoperită cu mușchi și alge și alte lucruri", a spus Michael.

Robert a povestit că a încercat să își salveze fiul în momentul în care acesta era purtat de curent dar nu s-au putut atinge deloc. Amândoi au căzut, în cele din urmă, de la o distanță de 15 metri.

În timp ce fiul, Michael a suferit doar o lovitură la braț, Robert a fost internat în spital cu gâtul rupt dar și cu o tăietură deasupra ochiului.

Soția lui Robert a declarat că "Este absolut minunat că cei doi au căzut peste o cascadă și au ieșit în viață".

Rămasă fără un braţ după un accident cumplit, Carolina vrea să îşi ţină copilul în braţe... O fetiță de 11 ani din județul Gorj a sunat la 112 ca să anunțe că bunicul ei o bate pe bunică! Bărbatul era beat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x