Antena Căutare

Cursă nebună pe autostradă, încheiată în focuri de armă. Un bărbat a forțat intrarea în țară, la Nădlac, și a fugit de polițiști

Momente halucinante la Vama Nădlac. Un şofer care avea carnetul suspendat a forţat intrarea în ţară şi a fugit de poliţişti. A urmat o cursă de 145 de kilometri cu focuri de armă. Într-un final, agenţii au reuşit să-l prindă pe individ abia atunci când drumul lui a fost blocat de un TIR.

Momente halucinante la Vama Nădlac. Un şofer care avea carnetul suspendat a forţat intrarea în ţară şi a fugit de poliţişti. A urmat o cursă de 145 de kilometri cu focuri de armă. Într-un final, agenţii au reuşit să-l prindă pe individ abia atunci când drumul lui a fost blocat de un TIR.

Bărbatul a pus pe jar poliţiştii din două judeţe. Ieri după-amiază a forţat bariera în vama Nădlac şi a călcat pedala de acceleraţie. Conducea o maşină cu numere franceze.

„Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului, în acelaşi timp fiind anunţat Biroul de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, dar şi posturile de poliţie Arad şi Nădlac, în vederea identificării şi reţinerii mijlocului de transport, precum şi a şoferului şi posibililor pasageri”, a declarat Ionuț Filip, purtător de cuvânt IPF Arad.

A urmat o cursă nebună pe autostradă. Fugarul a gonit cu peste 150 de kilometri pe oră. Cu greu poliţiştii s-au ţinut după el.

Poliţiştii au organizat filtre pe şosea, dar bărbatul a reuşit să treacă de ele. La intrarea în comuna Traian Vuia agenţii au tras mai multe focuri de armă asupra maşinii fugarului. Acesta a reuşit să scape de poliţişti. A intrat într-o benzinărie. A alimentat maşina şi fără să stea pe gânduri a fugit fără să plătească.

Spre seară, poliţiştii au dat din nou de urma bărbatului pe un drum din judeţul Timiş. Cursa a continuat până în Lugoj unde un TIR i-a blocat calea şoferului. Imediat, agenţii l-au scos din maşină şi l-au încătuşat. A fost momentul în care au realizat că individul schimbase plăcuţele de înmatriculare franceze cu unele româneşti.

Mai mult, bărbatul - originar din Dolj - avea şi permisul de conducere suspendat. Aşa că pe lângă dosarul de trecere frauduloasă a frontierei, s-a ales şi cu unul pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis.

Șoferul a mers cu polițiștii pe urmele sale peste 150 de kilometri. Pe o stradă din Lugoj, oamenii legii au făcut un blocaj, iar mai apoi l-au încătușat pe individ.

Bărbatul va da socoteala în fața oamenilor legii cărora le va explica motivul pentru care a fugit de aceștia.

Zeci de români, blocați pe aeroportul din Liverpool mai bine de 22 de ore: „Am dormit pe jos, e o bătaie de joc!”... Prima zi fără tramvaiul 41 a creat haos în traficul din București. „Metroul ușor” a fost înlocuit de două linii de autob...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x