Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Inconștiență maximă, nu glumă! Un bărbat a fost filmat în timp ce conduce cu fetița lui în brațe: ”Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu!”

Un bărbat din județul Cluj a fost filmat în timp ce conduce un automobil și își ține în brațe fetița în vârstă de mai puțin doi ani. Ba mai mult, la un moment dat, el o pune să ”țină volanul și să conducă”. 

Inconștiență maximă, nu glumă! Un bărbat a fost filmat în timp ce conduce cu fetița lui în brațe: ”Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu!”

În imaginile făcute publice pe Facebook se poate vedea cum bărbatul o ajută pe fetiță să țină volanul, la un moment dat, când aceasta se dezechilibrează, își ia ambele mâini de pe volan să o ajute.

VIDEO - Accident teribil la Galați, impact între un microbuz și un TIR. Sunt cel puțin șapte victime rănite

„Ce ai făcut? Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu. Stai în picioare și ține-te de volan”, îi spune bărbatul.

Polițiștii clujeni au declarat pentru Mediafax că s-au autosesizat și au efectuat verificări în acest caz, reușind să-l identifice pe conducătorul autoturismului.

Modificarea Legii RCA, pagubă pentru opt milioane de șoferi: „Vor primi doar 30% din daună!”

„Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călărași, județul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliției municipiului Turda pentru clarificarea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus polițiștii de la IPJ Cluj.

Recomandari