Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore

Caz incredibil la Alba Iulia! Un bărbat a murit la doar două ore după ce s-a prezentat la spital din cauza unor dureri în gât. Ce au descoperit polițiștii?

Un bărbat din Alba a murit așteptând la camera de triaj

A fost deschisă o anchetă după ce o femeie din ALba a reclamat faptul că soțu ei de doar 37 de ani a murit în spital, la două ore de când s-a prezentat la camera de gardă pentru dureri de gât. Incidentul s-a petrecut la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia și femeia acuză acum personalul medical de faptul că timpul de așteptare în camera de triaj a fost prea mare.

”DSP s-a autosesizat și a demarat un control cu privire la respectarea procedurilor în cazul bărbatului care a decedat, joi seara, la UPU Alba Iulia. Ne referim la încadrarea în cod, timpul de așteptare și confruntarea datelor înscrise în fișa pacientului cu imaginile de pe camerele de supraveghere. A rezultat că toate procedurile au fost respectate, iar pacientul a fost preluat la 10 minute după ce s-a prezentat la spital. Concluziile finale ale controlului vor fi comunicate după efectuarea autopsiei”, a declarat Alexandru Sinea, pentru alba24.ro.

Caz șocant la Alba Iulia

Se pare, din informațiile ce se cunosc deja, faptul că bărbatul a primit diagnosticul de edem glotic masiv cu debut de 4-5 ore și stop cardiorespirator, dar autopsia urmează să confirme cauza oficială a decesului pacientului.

Bărbatul de 37 de ani din Alba s-a prezentat la spital fiindcă a început să aibă dureri în gât și amigdale umflate. Familia spune că tânărul era sănătos și nu avea alte boli sau alergii. Omul a mers la spital în jurul orei 19:00, iar la 21:45 a fost declarat în mod oficial decesul.

Soția acuză acum personalul medical al respectivului spital de neglijență.