Antena Căutare

VIRAL. Un bărbat și-a scos calul la cumpărături într-un supermarket! Unde l-a lăsat pe bietul animal - FOTO

O fotografie cu un bărbat a devenit virală, după ce oamenii au rămas șocați de gestul făcut de acesta! În timp ce își făcea cumpărăturile, bărbatul și-a lăsat calul priponit în fața supermarketului. 

VIRAL. Un bărbat și-a scos calul la cumpărături într-un supermarket! Unde l-a lăsat pe bietul animal - FOTO
Și-a scos calul la cumpărături

Întâmplarea a avut loc în cartierul Alfa din Arad, care este precum un sat din vestul sălbatic din cauza localnicilor care recurg des la gesturi precum acesta, de a-și plimba animalele domestice prin oraș.

După ce și-a lăsat calul precum un cățeluș de apartament, bărbatul a intrat în magazinul alimentar, iar un internaut a imortalizat momentul, iar fotografia a fost rapit comentata în spațiul online.

Nu este însă pentru prima dată când sunt observate fel și fel de animale în oraș. Dacă până acum în Alfa s-au văzut mulți porci și cai plimbându-se agale printre blocuri, cele mai multe animale venind din zona Mărului, acum se pare că acest cartier este chiar o imagine a Vestului sălbatic, notează sursa citată.

Și-a înjunghiat fără milă iubita! După 12 lovituri de cuțit s-a simțit vinovat și a sunat la poliție... Ce se întâmplă cu fetița din Tecuci salvată de un vecin, după ce a fost bătută și lăsată în frig de mama beată și violen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x