Antena Căutare

Alexandru avea 11 ani. A ajuns în comă la Urgențe și a murit, după ce mai multe spitale l-au refuzat: „Nu mai primesc pacienți și din cauza fricii”

Dramă cumplită în Slatina! Un copil de 11 ani a murit fulgerător, la doar 45 de minute după ce a fost adus la Urgențe, cu suspiciune de gripă. Medicii spitalului spun că au cerut transferul pacientului la Craiova și la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balș”, dar au fost refuzați.

Alexandru avea 11 ani. A ajuns în comă la Urgențe și a murit, după ce mai multe spitale l-au refuzat: „Nu mai primesc pacienți și din cauza fricii”
slatina, gripa

Dramă cumplită în Slatina! Un copil de 11 ani a murit fulgerător, la doar 45 de minute după ce a fost adus la Urgențe, cu suspiciune de gripă. Medicii spitalului spun că au cerut transferul pacientului la Craiova și la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balș”, dar au fost refuzați.

Trei persoane au murit în cursul zilei de sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre un adult, un tânăr de 19 ani și un băiat de doar 11 ani, elev în clasa a V-a la Colegiul Minulescu.

În cazul primilor doi, testele rapide efectuate în camera de gardă au confirmat că erau infectați cu gripă. Băiatul de 11 ani a ajuns la spital în comă, murind după nici 45 de minute de la prezentare, conform observator.tv.

Până la această oră, nu se știe dacă băiatul a avut sau nu gripă.

Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balș" a refuzat să îl interneze

Medicul Renică Diaconescu, senator de Olt și vicepreședinte al Comisiei pentru sănătate, a declarat pentru gazetaoltului.ro că doctorul de la Infecţioase a încercat să-l transfere pe băiat la Craiova, dar şi la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, însă a fost refuzat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alexandru a murit fulgerător, după circa 45 de minute în Urgențe, copilul venind în comă la spital. El va fi condus, astăzi, pe ultimul drum.

CITEȘTE ȘI: Bebelușul folosit pentru „piese de schimb”. A fost adusă pe lume de părinți pentru a salva alte vieți

Anunț de maximă importanță pentru toți pensionarii! Cum se calculează, de fapt, vechimea în muncă... Un copil de un an ajuns la spital, cu arsuri, după ce îngrijitoarea de la o creșă din București a vărsat cafea fierbinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x