Antena Căutare

Mirele a fost răpit de la nuntă, dar continuarea e comedie pură! Unde l-au găsit polițiștii pe bărbat

Un mire a fost răpit de la petrecerea de nuntă, de către doi bărbați înarmați, pe motociclete. Polițiștii au râs cu lacrimi când au descoperit unde se afla bărbatul.

Mirele a fost răpit de la nuntă, dar continuarea e comedie pură! Unde l-au găsit polițiștii pe bărbat Galerie
Un bărbat și-a înscenat răpirea ca să scape de căsătorie

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei persoane, dar un bărbat din Columbia a demonstrat contrariul! Practic, omul și-a înscenat răpirea pentru a scăpa de acest angajament!

Petrecerea era în toi și toată lumea se pregătea de ceremonie atunci când doi indivizi înarmați și-au făcut apariția pe motociclete și l-au răpit pe mire, cu doar câteva ore înainte ca acesta să spună „DA”!

Răpirea ca-n filme a avut loc weekendul trecut, într-un oraș din sudul Columbiei. Polițiștii au fost imediat chemați la fața locului, pentru a face lumină în acest caz și pentru a-l găsi pe mire.

Mirele a fost răpit de la nuntă, dar continuarea e comedie pură! Unde l-au găsit polițiștii pe bărbat

Un bărbat și-a înscenat răpirea ca să scape de căsătorie

Un bărbat și-a înscenat răpirea ca să scape de căsătorie

Operațiunea de urmărire a fost lansată și toate ieșirile din oraș au fost închise. Nu a mai durat mult și mirele a fost găsit într-o locuință a unei rude a acestuia. Polițiștii s-au prins atunci că ceva este suspect și, după alte cercetări, prietenii care au denunţat falsa răpire au recunoscut că au minţit ca să-l ajute pe bărbat să scape de căsătoria pe care n-o voia, fiindcă nu este de acord cu ideea de angajament.

Și asta nu e tot! Se pare că mirele este la a doua tentativă de-a scăpa de căsătorie, prin înscenarea unei răpiri. Acesta nu va fi pus sub acuzare penală. În mod evident, polițiștii, invitații și numeroși internauți s-au amuzat copios de această întâmplare, ce pare desprinsă parcă dintr-un film de comedie.

România este obligată să emită documente electronice de identitate. Fără ele, românii nu vor mai putea ieși din țară. De... Ministerul Educaţiei şi Cercetării lansează concurs pentru noi membri ai Corpului Naţional de experţi în managementul ed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x