Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Mirele a fost răpit de la nuntă, dar continuarea e comedie pură! Unde l-au găsit polițiștii pe bărbat

Un mire a fost răpit de la petrecerea de nuntă, de către doi bărbați înarmați, pe motociclete. Polițiștii au râs cu lacrimi când au descoperit unde se afla bărbatul.

Un bărbat și-a înscenat răpirea ca să scape de căsătorie

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei persoane, dar un bărbat din Columbia a demonstrat contrariul! Practic, omul și-a înscenat răpirea pentru a scăpa de acest angajament!

Petrecerea era în toi și toată lumea se pregătea de ceremonie atunci când doi indivizi înarmați și-au făcut apariția pe motociclete și l-au răpit pe mire, cu doar câteva ore înainte ca acesta să spună „DA”!

Răpirea ca-n filme a avut loc weekendul trecut, într-un oraș din sudul Columbiei. Polițiștii au fost imediat chemați la fața locului, pentru a face lumină în acest caz și pentru a-l găsi pe mire.

Un bărbat și-a înscenat răpirea ca să scape de căsătorie

Operațiunea de urmărire a fost lansată și toate ieșirile din oraș au fost închise. Nu a mai durat mult și mirele a fost găsit într-o locuință a unei rude a acestuia. Polițiștii s-au prins atunci că ceva este suspect și, după alte cercetări, prietenii care au denunţat falsa răpire au recunoscut că au minţit ca să-l ajute pe bărbat să scape de căsătoria pe care n-o voia, fiindcă nu este de acord cu ideea de angajament.

Și asta nu e tot! Se pare că mirele este la a doua tentativă de-a scăpa de căsătorie, prin înscenarea unei răpiri. Acesta nu va fi pus sub acuzare penală. În mod evident, polițiștii, invitații și numeroși internauți s-au amuzat copios de această întâmplare, ce pare desprinsă parcă dintr-un film de comedie.