Antena Căutare

Un muncitor a sfarsit strivit de un utilaj, la o termocentrala din Iasi

Accident de munca teribil la o termocentrala din Iasi. Un barbat de 45 de ani si-a pierdut viata, prins si strivit de un utilaj de sfaramat carbuni. Sotia lui a fost cea care a dat alarma. Dupa ce a stat cu inima cat un purice 12 ore si l-a asteptat sa se intoarca acasa, a inceput sa il caute

Colegii barbatului l-au gasit fara suflare in sectia de concasare a termocentralei. Ei au asteptat apoi cu sufletul la gura sosirea echipajelor de ambulanta. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic. Trupul muncitorului a fost strivit de intre benzile transportoare.

Medicii au declarat pe loc decesul barbatului de 45 de ani. El lucra singur la prelucrarea combustibililor si a intrat in tura inca de ieri dimineata. Ingrijorata ca sotul ei nu a ajuns acasa nici dupa lasarea intunericului, sotia barbatului a sunat la receptia termocentralei.

Echipe de anchetatori au adunat probe de la fata locului si urmeaza sa-i audieze si pe colegii barbatului. In functie de rezultate, autoritatile vor putea spune in ce masura au fost respectate normele pentru protectia muncii si cine se face vinovat de accident.

Pompierii clujeni nu au reusit sa gaseasca trupul baiatului de sase ani, disparut in apele inghetate ale Somesului Mic... Accident grav intr-o intersectie din Drobeta Turnu-Severin! O soferita este acuzata ca a trecut pe rosu pentru ca isi al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x