Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un nou caz ODIOS în Vaslui! O elevă de 17 ani a fost violată de un interlop în scara unui bloc

O elevă în vârstă de 17 ani a fost violată în scara unui bloc din Vaslui, duminică seară. Suspectul este un personaj din lumea interlopă, apropiat al Cordunenilor.

O elevă în vârstă de 17 ani a fost violată în scara unui bloc din Vaslui, duminică seară. Suspectul este un personaj din lumea interlopă, apropiat al Cordunenilor.

Deşi a strigat după ajutor, iar agresiunea s-a petrecut pe principala arteră a oraşului, strada Ştefan cel Mare, nimeni nu a intervenit, fata scăpând, într-un final, cu fuga.

Cazul revoltăror s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.50, pe strada Ştefan Cel Mare în zona cartierului 13 Decembrie din municipiul Vaslui. Victima se îndrepta spre blocul în care locuia, în momentul în care a fost acostată de Flavian Vidineac, un individ cunoscut lumii interlope, apropiat al clanului Corduneanu.

La un moment dat, în timpul deplasării, a fost acostată de Vidineac, care i-a smuls telefonul din mână, ulterior a târât-o în spatele blocului 400, unde, într-o zonă lăturalnică, a trânit fata în genunchi şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Pentru că s-a opus, adolescenta a fost scuipată şi umilită, apoi a fost târâtă în scara A a blocului 403 unde din nou a supus-o perversiunilor sexuale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, victima a strigat după ajutor, însă nimeni nu a auzit-o. În ciuda clipelor de groază şi a ameninţărilor cu moartea, la un moment dat, a avut prezenţa de spirit şi a reuşit să se smulgă din braţele agresorului, fugind spre casă. Ajunsă la domiciliu, a sunat de îndată la 112, potrivit Adevărul.ro.

„Suspectul a fost identificat la scurt timp. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie. A fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Luni după-amiază, Judecătoria Vaslui a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

Potrivit poliţiştilor, între victimă şi agresor nu exista nicio relaţie. Victima îl cunoştea din vedere, având în vedere că locuiau în acelaşi cartier.

În vârstă de 30 de ani, Flavian Vidineac este căsătorit şi are un copil. El este fiul unui inspector din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vaslui. De-a lungul anilor a fost implicat în mai multe scandaluri în cluburile din Vaslui, având, deopotrivă calitate de agresor şi vătămat. Are relaţii strânse cu interlopilor din zona Moldova, fiind un apropiat al clanului Corduneanu de la Iaşi. De altfel, la începutul lunii iulie, a fost prezent la „nunta anului”, cum a fost numită căsătoria lui Bogdan Corduneanu de la Iaşi.

Deşi nu are un loc de muncă oficial, Vidineac îşi petrece perioade lungi din an la Londra, unde este acuzat că s-ar ocupa de afaceri dubioase. Pe conturile de socializare, tânărul îşi etalează opulenţa, publicând fotografii din vacanţele extravagante. Încarcerat în arestul Poliţiei Vaslui, Vidineac a contestat hotărârea Judecătoriei Vaslui, urmând ca Tribunalul Vaslui să hotărască dacă va rămâne sau nu în spatele gratiilor pe timpul instrumentării cercetărilor.

Recomandari