Antena Căutare

Un pasager a fost nevoit să piloteze un avion plin de pasageri după ce pilotul a dispărut VIDEO

Avionul care trebuia să ajungă în Spania avea deja o întârziere de două ore deaorece pilotul era de negăsit. În cele din urmă, unul dintre pasageri s-a oferit să piloteze avionul având  licență de zbor.

Avionul care trebuia să ajungă în Spania avea deja o întârziere de două ore deaorece pilotul era de negăsit. În cele din urmă, unul dintre pasageri s-a oferit să piloteze avionul având licență de zbor.

Pasagerii avionului care zburau de la Aeroportul din Manchester la Alicante, Spania au rămas șocați în momentul în care unul dintre pasageri se îndrepta spre bordul aeronavei. Bărbatul dorea să ajungă cât mai repede în vacanță alături de soția și copilul său.

„Soţia mea e cu fiul meu pe rândul 15. Soţia mea m-a atenţionat că avionul nostru are o întârziere de două ore pentru că lipseşte un căpitan pentru zbor. Aşadar, chiar înainte să trecem prin filtrul de securitate, m-am gândit să-mi ofer serviciile pentru că îmi doresc să ajung în vacanţă. Am sunat la Easyjet, le-am spus că am cu mine licenţa de zbor şi că mi-ar plăcea să ajung la destinaţie”

Michael Bradley este pilot calificat Easyjet şi a avut inspirația de a-și lua licenţa şi legitimaţia cu el la aeroport după ce fusese avertizat că zborul de duminică seara avea o întârziere de două ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prahova: Percheziţii într-un dosar de cămătărie şi şanjaj; 14 persoane vor fi duse la audieri... Le aplicau bătăi peste testicule până leșinau, le zdrobeau coastele și le înfingeau cozi de mătură în gură până străpung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x