Antena Căutare

Un polițist din Giurgiu a condus fără permis timp de 15 ani! Ce sancțiune a primit și cu ce se ocupă acum

Un poliţist din Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a condus fără permis timp de 15 ani. El a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare şi dat afară din sistem.  

Un poliţist din Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a condus fără permis timp de 15 ani. El a fost condamnat la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare şi dat afară din sistem.

Polițistul Nicu Gheorghe a fost condamnat la închisoare după ce colegii lui au descoperit că este șofer fără permis și i-au deschis un dosar penal.

„Poliția orașului Bolintin Vale s-a sesizat din oficiu în cursul anului 2014, mai exact în luna decembrie. A fost întocmit un dosar penal, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale. De asemenea, precizez faptul că începând cu anul 2016, polițistului în cauză i-au fost încetate raporturile de serviciu cu unitatea”, a transmis Ioana Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu, potrivit digi24.ro.

„N-am nimic de comentat, n-am nimic de declarat”, a spus fostul polițist Nicu Gheorghe.

Ulterior, Nicu Gheorghe, fost subofițer la Biroul Judiciar din cadrul Poliției Bolintin, s-a reprofilat. În urmă cu doi ani, după ce a fost condamnat cu suspendare, fostul polițist care a condus fără permis şi-a deschis un magazin alimentar şi o cârciumă, la 200 de metri de postul de poliţie.

În plus, după ce a fost dat afară din poliție, Nicu Gheorghe a dat de permis și acum este șofer cu acte în regulă.

Bolintin Vale este localitatea unde sute de analfabeți au permise de conducere ilegale.

„IPJ Giurgiu s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei infracțiuni din sfera la care faceți referire. Dosarul a fost declinat Parchetului de pe Tribunalul Giurgiu, în luna martie 2018, pentru competentă soluționare”, a mai spus Ioana Sârbu, purtător de cuvânt IPJ Giurgiu.

Vedetele din România, martorele incendiului de la catedrala Notre Dame: „Cenușa se depunea pe străzi și pe hainele noast... Fiscul este acuzat că are datorii. Instituția care vânează datornicii nu își poate plăti facturile, în Argeș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x