Antena Căutare

Destin crunt pentru un puști de 15 ani! A murit în timp ce încerca să-și protejeze sora de un infractor care a intrat în casa lor

Un puști în vârstă de doar 15 ani a murit ca un erou, în timp ce încerca să-și protejeze sora de cinci ani, de un bărbat care a pătruns în casa familiei sale. 

Un puști în vârstă de doar 15 ani a murit ca un erou, în timp ce încerca să-și protejeze sora de cinci ani, de un bărbat care a pătruns în casa familiei sale.

Khyler Edman, un adolescent de 15 ani, era acasă doar cu sora lui, în vârstă de cinci ani, atunci când un străin a intrat în locuința lor din orașul Port Charlotte, Florida, SUA.

Conform polițiștilor, se pare că acesta a încercat să se lupte cu infractorul pentru a-și proteja casa și sora mai mică.

Citește și: Norocul unui infractor! Un echipaj de poliție a anulat o urmărire pentru că mașina electrică de patrulă a rămas fără baterie

Din păcate, însă, puștiul a murit, fiind găsit de polițiștii care au venit la fața locului. Deocamdată, însă, nu se cunoaște cauza morții acestuia.

Suspectul în acest caz, însă, a fost prins de polițiști, în apropierea casei băiatului și prezenta mai multe răni pe corp. El a fost capturat și identificat ca fiind Ryan Clayton Cole, iar localnicii spun că în ultima perioadă dăduse mai multe spargeri în zonă.

Citește și: Infractor urmărit internațional prins în Buzău. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă

Acum, părinții îndurerați ai băiatului strâng bani pentru cheltuielile de înmormântare.

Încă un caz de dispariție în Ilfov! O fetiță a plecat la școală și nu s-a mai întors! Polițiștii, în alertă: ”Dacă o ved... Un bărbat din Huși a mers la spital, iar medicul i-a spus că va muri în câteva ore! Ce decizie a luat familia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x