Antena Căutare

Caz halucinant! Un șofer de 31 de ani s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșală! Dovezile primite pe telefon l-au împins spre gestul extrem!

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță. 

Un șofer în vârstă de 31 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis, chiar în mașina în care lucra, după ce a aflat că soția îl înșela. Cei doi aveau împreună o fetiță.

Orlando, bărbatul de 31 de ani, se afla, în noaptea de luni spre marți, într-un depozit din Bucureşti, unde urma să descarce marfa din camion. La un moment dat, însă tânărul a primit mai multe mesaje şi imagini de la soţia bărbatului cu care soţia lui avea o aventură.

Ba mai mult, femeia chiar l-a sunat și i-a oferit detalii despre aventura pe care o aveau soții lor. Devastat de veste, el a profitat de faptul că angajaţii depozitului erau ocupaţi să descarce marfa și s-a spânzurat de trapa camionului.

Colegii săi l-au găsit pe tânăr spânzurat și au alertat Serviciul de Urgență, însă echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut să facă nimic altceva decât să constate decesul, scrie banatulazi.ro.

Tânărul de 31 de ani locuia la Timișoara cu soția lui și aveau împreună o fetiță.

Cine ar fi crezut! Ce notă a luat la BAC Victor Dăncilă, fiul premierului României... Bucureștenii fără apă caldă și căldură, disperați! Decizia drastică pe care au luat-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x