Antena Căutare

Un şofer de autobuz din Sibiu a fost snopit în bătaie în timp ce vorbea la 112

Încă un scandal la 112! În plină zi, un şofer de autobuz a fost snopit în bătaie în timp ce era la telefon cu un poliţist din dispecerat! Bărbatul, angajat al Regiei de Transport din Sibiu, a sunat de trei ori să ceară ajutor la 112.

Încă un scandal la 112! În plină zi, un şofer de autobuz a fost snopit în bătaie în timp ce era la telefon cu un poliţist din dispecerat! Bărbatul, angajat al Regiei de Transport din Sibiu, a sunat de trei ori să ceară ajutor la 112. Însă agresorii au ajuns înaintea echipajului de poliţie.

În timp ce agentul din dispecerat găseşte scuze pentru că echipajul nu reuşeşte să identifice locul, şoferul esta atacat în autobuz de doi indivizi.

Cu poliţia în telefon, bărbatul este lovit. Iar poliţistul de la 112 nu are nicio reacţie când aude ţipetele. Era al treilea apel al victimei la serviciul de urgenţă.

Şoferul de autobuz spune că au trecut 15 minute de la primul apel până la sosirea echipajului.

Ultima conversaţie arată şi haosul din dispecerat. Deşi şoferul susţine că a transmis clar că a fost urmărit până la capăt de linie, poliţistul din dispecerat tot îi cere informaţii despre localizare.

Poliţia din Sibiu anunţă însă că intervenţia a fost mult mai rapidă decât ceea ce susţine victima.

Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu: Imediat după apelul la 112, cel mai apropiat echipaj a fost direcţionat spre traseul de deplasare al autobuzului. Timpul de intervenţie a fost de cinci minute

Cei doi agresori au avut nevoie doar de câteva secunde să intre în autobuzul victimei. Din exterior au acţionat un buton, iar uşa vehicului s-a deschis imediat.

Un alt şofer de autobuz recunoaşte că "oricine poate intra peste noi. Are butonul ăla acolo şi poate intra, dacă cineva vrea să forţeze intrarea. S-au mai întâmplat incidente, s-au ai spart geamuri la autobuze".

O femeie din zonă susţine şi ea că "şi controlorilor le e frică să vină să facă verificări în autobuz, pentru că sunt bătuţi".

Agresiunea a avut loc într-un cartier mărginaş al Sibiului. Şoferul spune că a fost urmărit după ce i-a cerut unei femei să nu mai stea pe mijlocul drumului.

Ar fi fost mama unuia dintre indivizii agresivi. Bărbaţii au fost prinşi la scurt timp după ce l-au bătut pe şofer. Sunt însă cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe. Victima lor a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Mario Iorgulescu era băut în momentul în care a produs accidentul în care a murit tânăr, tatăl a două fetițe! Alcoolemia... Preşedintele ANPC şochează: "România este pelicanul Europei! Ei trimit, noi înghiţim!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x