Antena Căutare

Un student a murit dupa ce a fost injunghiat in campusul bucurestean de la Agronomie

Un student a murit, in aceasta dimineata, intr-un spital din Capitala dupa ce a fost injunghiat in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara Bucureşti (USAMVB), intr-un conflict izbucnit din cauza unei fete.

Incidentul a fost raportat la 112, persoana care a sesizat anuntand ca intr-un campus universitar din sectorul 1 a fost injunghiata o persoana, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Tanarul injunghiat avea 21 de ani si era student la Management Agrozootehnic, conform Mediafax. Din primele verificari s-a stabilit ca, in urma unui conflict spontan, un grup de persoane a adresat cuvinte jignitoare unei tinere, iar in apararea ei au intervenit prietenii cu care aceasta se deplasa. Ulterior, in altercatia intre cele doua grupuri, tanarul a fost injunghiat.

Autorul a fugit de la fata locului, iar tanarul injunghiat a fost transportat la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, insa nu a putut fi salvat.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucureşti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei fac cercetari pentru identificarea autorului şi stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Citeste si Jurnalul!

Incepe BAC-ul: Luni, 11 iunie, proba orala la limba romana... VIDEO! Ce pedepse prevede legea pentru mita electorala si votul ilegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x