Antena Căutare

Un tânăr a anulat nunta, după ce logodnica lui a lăsat câinele să mănânce ciocolată și să bea alcool: ”Sunt dezgustat de comportamentul ei!”

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a decis să-și părăsească logodnica, femeia alături de care trăia o poveste de iubire de patru ani, după ce a fost dezamăgit de faptul că n-a avut grijă de patrupedul ei. 

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a decis să-și părăsească logodnica, femeia alături de care trăia o poveste de iubire de patru ani, după ce a fost dezamăgit de faptul că n-a avut grijă de patrupedul ei.

Tânărul a decis să încheie relația de iubire pe care o trăia cu logodnica lui, după ce i-a lăsat câinele în grijă.

Bărbatul, care locuia cu părinții săi, a decis să lase patrupedul, un Labrador de șapte ani, în grija iubitei sale. La cinci dimineața, însă, el a fost sunat de urgență, că patrupedul nu se simte nimic.

Era beată, i-am spus să ia un taxi și să ducă câinele la o clinică veterinară. Când am ajuns acolo, ea părea să fi plâns ore în șir. Nici măcar nu putea vorbi. Două dintre prietenele ei mi-au spus că animalul trăiește, dar nu se simte bine.”, a mărturisit bărbatul.

Atunci când medicul i-a spus că patrupedul a ajuns să se simtă rău după ce a înghițit alcool și o cantitate mare de ciocolată, el a decis să o părăsească.

”Mama m-a criticat pentru decizia luată. Mi-a spus că n-a făcut-o intenționat, că a fost o greșeală și că până la urmă animalul n-a murit. Sunt dezgustat de comportamentul ei.”, a mai povestit bărbatul a cărei identitate nu este cunoscută.

Un băieţel de doi ani a ajuns de urgență la spital după ce a înghiţit mai multe anticoncepţionale. Ce spun medicii despr... Toaleta publică din Cluj, care a costat 120.000 de euro, a fost inundată la prima ploaie! Fusese deschisă în urmă cu dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x