Antena Căutare

A vrut să facă o farsă, dar riscă ani grei de închisoare! Momentul în care un tânăr își distruge mașina cu un baros

Dorința de a deveni celebru pe rețelele de socializare i-a adus probleme uriașe unui tânăr, care riscă acum să ajungă în spatele gratiilor. 

Dorința de a deveni celebru pe rețelele de socializare i-a adus probleme uriașe unui tânăr, care riscă acum să ajungă în spatele gratiilor.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a vrut să facă o farsă și să câștige popularitate pe internet, însă tot ce a făcut a fost să intre în atenția oamenilor legii.

Mai exact, tânărul, care este originar din Rusia, s-a filmat în timp ce distrugea cu un baros o maşină care blochează ieşirea dintr-o parcare, relatează The Moscow Times. Incidentul a avut loc pe 1 aprilie în oraşul Novy Urengoy din districtul autonom Iamalo-Neneţ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În înregistrarea publicată pe reţeaua de socializare VKontacte, invidul coboară nervos şi, ducându-se în spatele maşinii, scoate din portbagaj un baros, după care urcă pe capota autovehiculului şi începe să-i zdrobească parbrizul.

Mașina vandalizată a fost, însă, fi chiar a bărbatului, potrivit filialei regionale Ministerului de Interne din districtul Iamalo-Neneţ, iar acum bărbatul riscă cinci ani de închisoare.

„În legătură cu atacatorul, departamentul de anchetă a iniţiat o cauză penală în conformitate cu paragraful «a» al Art. 213 din Codul Penal, privind «actele de huliganism cu arme sau cu obiecte folosite drept arme». Sancţiunea prevede o pedeaspă maximă de 5 ani de închisoare”, menţionează instituţia într-un comunicat de presă.


Galaţi: 1,5 milioane de euro pentru modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe... Un tânăr s-a sinucis după soția l-a înșelat cu cel mai bun prieten! Mama băiatului, sfâșiată de durere: ”A iubit-o mult!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x