Căutare Live

Un tânăr din Suceava a ajuns în cătuşe după ce a încasat un câştig la pariuri sportive. Poliţiştii au aflat că bărbatul furase portofelul în care se afla biletul câştigător

Un tânăr din Suceava a ajuns în cătuşe după ce a încasat un câştig la pariuri sportive. Până aici nimic nu pare în neregulă, doar că bărbatul furase portofelul în care se afla biletul câştigător şi s-a gândit că îşi poate rotunji câştigul. Întâmplător sau nu, suma care i-a adus ghinion era de 666 de lei.

Păgubitul, un tânăr de 26 de ani din Frătăuții Vechi, proaspăt venit din străinătate, nu se aștepta la așa ceva tocmai de la un prieten.

Valentin Nănescu, păgubit: Ne cunoșteam din vedere, am mai stat la un suc, la o poveste.

Acesta s-a dus la casa de pariuri de unde a cumpărat biletul si l-a rugat pe agent sa-l anunțe dacă o sa-i apară în sistem încasarea câștigului.

Valentin Nănescu, păgubit: Mi-am adus aminte de bilet, am fost la Frătăuții Noi și am vorbit cu omul de acolo și am zis că dacă vine cineva cu biletul meu să nu dați banii că mie mi-a fost furat portofelul.

Imaginile de pe camerele de supraveghere dar și faptul că hoțul a încasat banii cu buletinul păgubitului, au făcut foarte ușoară prinderea lui.

Dumitru Balan, agent casă de pariuri: Baiatul de la agenție de la 1 Mai i-a arătat persoana care a venit cu biletul, poliția a mers rapid l-a sunat, din ce am inteles era din Fratautii Vechi, nu a apucat sa cheltuiasca banii.

Rudele si cunoscuții sunt uimiți de gestul băiatului, mai ales că acesta are o situație materială bună.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvant IPJ Suceava: S-a întocmit acel dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii de furt calificat, ulterior in baza cercetărilor descoperindu-se intreaga suma de bani.

Cel mai probabil însă, hoţul va scăpa de acuzații pentru că păgubitul spune ca s-a împăcat cu el si urmează să-şi retragă plângerea.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Se schimbă cărțile de identate. Ce se întâmplă cu cei care vor opta pentru acte fără cip...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri