Antena Căutare

Imagini cu puternic impact emoțional! Un tren de pasageri, care mergea spre Bistrița, a lovit 13 vaci

Un accident feroviar neobișnuit a avut loc în această dimineață și a ținut vreme de câteva ore calea ferată blocată pe ruta Vatra Dornei- Bistriţa. Un tren de călători a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată.  

Un accident feroviar neobișnuit a avut loc în această dimineață și a ținut vreme de câteva ore calea ferată blocată pe ruta Vatra Dornei- Bistriţa. Un tren de călători a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată.

Potrivit presei locale bistrițene, pasagerii nu au fost afectați, însă mai multe animale au murit. În tren se aflau 30 de persoane, care au fost evaluate, dar care nu prezintă niciun traumatism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Animalele au fost prinse sub tren, iar după câteva ore a fost degajată calea ferată. Niciun pasager nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Credit foto: bistriteanul.ro

3.000 de elevi din toate regiunile țării au primit ghiozdane complet echipate la începutul anului școlar... Apartamente cu chirii de 97 de lei, oferite de Primărie! Care este singura condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x