Antena Căutare

Avertizare! Barba bărbaților ar putea fi factor de risc în răspândirea coronavirusului

La începutul săptămânii, Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) din SUA a lansat un grafic informativ cu privire la tipurile de barbă care facilitează transmiterea virusului, din punctul de vedere al relației dintre acestea și măștile sanitare.

Avertizare! Barba bărbaților ar putea fi factor de risc în răspândirea coronavirusului
Autoritățile americane arată ce tipuri de barbă și mustață sunt recomandate în timpul epidemiei de coronavirus

La începutul săptămânii, Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) din SUA a lansat un grafic informativ cu privire la tipurile de barbă şi relaţia acestora cu măştile de protecţie sanitare, folosite inclusiv împotriva coronavirusului.

Citește și: 10 sfaturi ale Ministerului Sănătății pentru a ne proteja de coronavirus

Perciunii lungi, ciocul și mustața scurtă sunt în regulă, arată graficul CDC, care prezintă toate tipurile existente și arată care dintre ele permit poziționarea unei maști respiratorii și care îi reduc eficitatea. O barbă lungă, spre exemplu, nu permite așezarea unei măști respiratorii cum trebuie și o pot face inutilă.Şi alte tiputi de barbă, precum „Ducktail” sau „Circle”, fac din mijlocul de protecție, o inutilitate.

Citește și: Un copil de cinci ani, găsit lângă bunicul lui, ucis de coronavirus! Ce le-a dezvăluit autorităților, tulburător! „Mi-a spus să nu ies”

COVID-19, virusul pornit din China, ucide, în general, bărbaţi, bătrâni şi fumători, potrivit lui Michael Mina, profesor la Harvard. Toate cele trei grupuri au un element comun: imunitatea mai scăzută.

Revoltător! Angajați ai Spitalului de Urgență din Vaslui, prinși în timp ce încercau să fure medicamente și alimente ... Prima școală închisă în România din cauza coronavirusului. O elevă întoarsă din Italia ar putea fi infectată cu Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x