Antena Căutare

UPDATE! Dosar penal pentru fiul consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident in lant in Capitala

Fiul unui consilier PDL din Tulcea a provocat un accident in Bucuresti. Desi minor si baut, acesta s-a urcat la volan cu toate ca stia foarte bine ca incalca orice regula a circulatiei. Au fost suficiente cateva minute pentru ca tanarul sa faca ravagii in plin centrul Capitalei. A lovit un taxi, a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a mai lovit alte 3 masini parcate regulamentar. Era cat pe-aci sa loveasca si doi oameni care asteptau un taxi.

UPDATE 17.15: Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal in cazul fiului consilierului PDL din Tulcea care a provocat un accident in lant in capitala.

Cei doi baieti de bani gata abia ce plecasera dintr-un club. La volan s-a urcat tanarul de 17 ani. Pe Calea Victoriei, insa, a pierdut controlul autoturismului si a lovit un taximetrist aflat in miscare, in masina caruia se aflau doi clienti. L-au prins politistii sectiei 1 la cateva minute si l-au adus la locul accidentului. Cand au vazut pagubele, proprietarii masinilor avariate au rabufnit.

Soferul amator a fost testat cu etilotestul. Probabil pentru a nu-si dezvalui identitatea, tanarul a iesit de la sediul "Accidente usoare" cu capul acoperit.

Minorul se numeste Bibu Alexandru Florin si este fiul consilierului local al PD-L Tulcea, Bibu Alexandru Florin. Pe 21 august tanarul implineste 18 ani, adica varsta la care putea urca la volan.

Acum, ofiterii de la rutiera i-au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis.




Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Descinderi in Maramures: Este vizata o retea de contrabandisti cu tigari... UPDATE! Avocatul Ancai Boagiu, despre audierea la DNA: E un spectacol. Au vorbit despre valurile Dunarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x