Antena Căutare

UPDATE! Fiul patronului din Mamaia, mort intr-un accident de circulatie, avea alcoolemie de 1,7 la mie

O masina de zeci de mii de euro scapata de sub control i-a adus sfarsitul unui tanar de 24 de ani. Soferul teribilist gonea pe bulevardul central din Mamaia, cand bolidul pe care-l conducea s-a rasturnat, a daramat un stalp si un copac si s-a oprit cu rotile in sus intr-o curte. Tanarul era fiul patronului unui hotel din statiune.

La cateva ore dupa accident, mormanul de fiare ajuns in curtea unei vile inca atragea privirile curiosilor. Epava masinii de sute de cai putere purta urmele cumplitului accident.

Accidentul s-a produs aproape de ora 4. Soseaua era acoperita cu polei. Tanarul de 28 de ani venea dinspre nordul statiunii si a pierdut controlul volanului. Avea 240 de kilometri pe ora, din cate spun martorii.

Tanarul se mandrea cu masina lui. Petrecuse revelionul la hotelul pe care tatal sau il are in statiunea Mamaia, iar invitatii povestesc ca ii admirau bolidul parcat la intrare. Pentru psihologi insa, combinatia dintre masini puternice si soferi tineri ofera explicatia pentru tragedii ca cea de astazi.
Prietenii alaturi de care a petrecut de atatea ori au venit astazi sa aprinda o lumanare.

Ancheta va stabili daca soferul bause, dar si viteza cu care circula. In urma cu patru ani, la intrarea in Mamaia, fiul unui alt patron de hotel a murit impreuna cu trei tineri dupa ce a pierdut controlul masinii sale. Avea 20 de ani si conducea tot o masina de sute de cai putere.


Avertizare de ceata pentru Brasov si Covasna... Scandal cu impuscaturi intre taximetristi la Aeroportul Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x