Antena Căutare

UPDATE! SOV ramane in arest

Magistratii se vor decide joi asupra recursului procurorilor la decizia de eliberare a lui Sorin Ovidiu Vintu (SOV). Judecatoarea care a decis eliberarea lui Vintu si-a motivat decizia prin lipsa in arest a unei camere care sa poata acomoda o persoana cu handicap.

CITESTE si...

SOV: Basescu a vrut sa-mi ia Realitatea Tv

UPDATE 15.50: Magistratii au hotarat ca Sorin Ovidiu Vantu si Ion Ilie Cezar, acuzati de santaj la adresa managerului Realitatea TV Sebastian Ghita, sa fie cecetati in continuare in arest. Decizia este definitiva.

Potrivit motivarii eliberate de judecatoare, lipsa de mobilitate a lui Vintu, imobilizat intr-un scaun rulant, il pune in situatii ce presupun un efort suplimentar considerabil.


"Starea evident deteriorata a sanatatii inculpatului Sorin Ovidiu Vintu; lipsa de mobilitate a inculpatului care este imobilizat intr-un scaun rulant il pune pe acesta in situatii ce presupun un efort suplimentar considerabil pentru a se adapta traiului intr-o camera de detinere care nu este dotata cu instalatiile necesare unei persoane cu handicap", sustine judecatoarea.

Un alt argument al deciziei este acela ca lasarea in libertate nu ar pune in pericol partea vatamata, deoarece Vintu a vandut Realitatea Media.

"Este notorie imprejurarea ca dupa arestarea preventiva familia inculpatului Sorin Ovidiu Vintu a vandut actiunile pe care le detinea la SC Realitatea Media, iar in consecinta, nu se mai poate retine ca acesta are un interes actual in derularea acelui contract, deci nu mai exista niciun interes de natura sa ii determine pe inculpati sa intervina intr-un mod sau altul in derularea contractului", apreciaza judecatoarea Lazureanu, citata de Mediafax.


sursa:Antena3

Scriitorul Fanus Neagu, inmormantat, astazi, in Cimitirul Bellu... Nicolae Popa vrea rejudecarea proceselor in care a fost condamnat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x