Antena Căutare

Vela: Cel care i-a făcut profilul psihologic lui Gheorghe Dincă, medaliat de preşedinte la propunerea mea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că profilerul Poliţiei Române, Dorin Dumitran, cel care i-a făcut profilul psihologic lui Gheorghe Dincă, a fost medaliat de preşedintele Klaus Iohannis la propunerea sa. Vela a prceizat că, deşi nu se finalizase cazul, ştia care va fi evoluţia şi de aceea a făcut propunere.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că Dorin Dumitran, cel care i-a făcut profilul psihologic al lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care le-a ucis pe Alexandra Măcaşanu şi Luiza Melencu, a fost decorat de şeful statului.

”Pe 1 Decembrie, profilerul a primit de la domnul preşedinte Klaus Iohannis, la propunerea mea, o distincţie importantă la nivel naţional, un brevet care l-a ridicat la grad de cavaler. La 1 Decembrie. Nu am spus la foarte multă lume, dar ştiam evoluia cazului. La 1 Decembrie a fost avansat şi medaliat de către preşedintele României. Şi la următoarele..., nu am vrut să promovăm la un grad militar superior, poliţienesc superior, că el nu e militar, până nu s-a finalizat ancheta şi cazul. Dar în timpul anchetei l-am medaliat pentru că ştiam ce rezultate vor fi. Eram doar de o lună ministru”, a declarat Marcel Vela.

Dorin Dumitran este ofiţer psiholog în Poliţia Română.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

Sursa : news.ro

Marcel Vela, după ce sindicaliştii Europol i-au sugerat să cumpere sicrie, dacă nu poate cumpăra maşini: Sunt în pregăti... Ministrul de Interne anunţă înfiinţarea unul TelVerde pentru elevi...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x