Antena Căutare

Tragedie la înmormântarea unei bătrâne de 75 de ani. Familia îndoliată a găsit un alt mort

Tragedie la înmormântarea unei bătrâne de 75 de ani.  Fiul femeii a venit acasă să-și conducă mama pe ultimul drum și a aflat că urmează să-și ducă la groapă și cel mai bun prieten, care-l însoțise. Bărbatul a fost găsit prăbușit, fără suflare, într-o toaletă și nimeni nu știe ce i-ar fi putut cauza moartea. Omul avea doar 41 de ani. 

Tragedie la înmormântarea unei bătrâne de 75 de ani. Fiul femeii a venit acasă să-și conducă mama pe ultimul drum și a aflat că urmează să-și ducă la groapă și cel mai bun prieten, care-l însoțise. Bărbatul a fost găsit prăbușit, fără suflare, într-o toaletă și nimeni nu știe ce i-ar fi putut cauza moartea. Omul avea doar 41 de ani.

Înmormântarea unei bãtrâne de 75 de ani din satul Mitoc, comuna Banca, a atras o altã tragedie de proportii. Fiul bãtrânei locuieste în judetul Alba si a venit sã-si înmomânteze mama, scrie publicația locală vremeanoua.ro. Acesta a fost martor fãrã sã vrea la moartea fulgerãtoare a celui mai bun prieten al sãu, de 41 de ani, care l-a însotit, ca sã-i fie de ajutor si sã-l sustinã sufleteste la despãrtirea de mama sa.

Prietenul sãu, a mers la baie, însã nu mai venea. Atunci celilati bãrbati de la masã au mers la toaletã sã vadã de ce nu mai vine prietenul lor si l-au gãsit prãbusit, inconstient. Au alertat autoritãtile prin 112, la fata locului deplasându-se autospeciala pentru Terapie Intensivã Mobilã. Bãrbatul a fost resuscitat, însã din nefericire nu a mai putut sã fie readus la viatã, fiind declarat decesul, mai scrie sursa citată.

„Apelul 112 a fost efectuat la ora 09.30. Bãrbatul în cauzã, în vârstã de 41 de ani, este domiciliat în judetul Alba. A participat la o înmormântare în com. Banca, sat Tifu si împreunã cu persoanele care îl însoteau (2 bãrbati din jud. Alba) a oprit la un local de alimentatie publicã de la marginea DE 581 (sa serveascã o cafea-apa). A mers la grupul sanitar al localului si întrucât nu mai revenea la masã, persoanele care îl însoteau au mers dupã el si l-au gãsit cãzut în holul bãii. A fost solicitatã ambulanta care a efectuat manevre de resuscitare, însã la ora 10.55 a fost declarat decesul. Decesul nu este suspect însã se va întocmi un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiuni de ucidere din culpa (moarte suspectã), cauza exacta a decesului va fi stabilitã în urma efectuãrii unei necropsii. Cercetãrile vor fi efectuate de Sectia 1 Politie Ruralã Vaslui.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ziua Femeii 2019. Care sunt cele mai căutate flori de 8 martie și cât costă... Atenție, șoferi! Schimbare uriașă pe drumuri! Ce va apărea în curând...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x