Antena Căutare

Vestea pe care o așteptau cu toții. WhatsApp lucrează la o nouă funcție, mult așteptată de utilizatori

Whatsapp le-a pregătit utilizatorilor o nouă funcție, pe care Messenger-ul o are deja. Ce vor putea face cu mesajele trimise, în curând.

Vestea pe care o așteptau cu toții. WhatsApp lucrează la o nouă funcție, mult așteptată de utilizatori
Whatsapp prgătește o serie de schimbări. Unii utilizatori se vor putea de noua funcție, în timp ce alții nu vor mai putea folosi aplicația deloc. | Shutterstock

În ultimii ani, WhatsApp se află în topul preferințelor utilizatorilor de smartphone când vine vorba de aplicații de mesagerie. Cu toate acestea, este în continuă schimbare și acum, se pare că va avea parte de un update mult așteptat.

Astfel, în curând, mesajele scrise care au greșeli vor putea fi corectate și după ce au fost trimise. Acesta va fi update-ul făcut în următoarea versiune a celei mai folosite aplicaţii de comunicare, transmite Spynews.ro.

WhatsApp anunță funcții noi. Cum se va îmbunătăți aplicația

De-a lungul timpului, una dintre problemele semnalate de utilizatori, prin comparație cu alte aplicații de chat, a fost aceea că nu există o funcție de editare a mesajelor. Iar dorințele le-au fost ascultate. Așadar, în curând, utilizatorii aplicației Whatsapp vor avea posibilitatea să editeze mesajele după ce le-au trimis.

Funcția este cu atât mai importantă, cu cât, în secolul vitezei, ni se întâmplă de multe ori să tastăm pe grabă și dăm send unui mesaj scris greșit sau incorect.

Citește și: Ce trebuie să faci dacă ai primit acest mesaj ciudat pe Whatsapp. Tot mai mulți sunt afectați

Potrivit descoperirilor făcute în versiunea beta, cea mai populară aplicaţie de comunicare deja lucrează la opțiunea prin care pot fi modificare mesajele trimise. Totuși, se pare că, momentan, WhatsApp nu are o evidență a modificărilor, cum au alte aplicații, inclusiv Telegram.

O astfel de evidență ar ajuta destinatarul să vadă modificările făcute, pentru a știi dacă modificarea respectivă este o simplă corectare a unei greșeli de scris, sau de exprimare, sau schimbă în totalitate sensul unei idei.

Cel mai probabil, până în momentul lansării, WhatsApp va adăuga și un istoric al modificărilor. Rețeaua de socializare Facebook, care face parte din aceeași rețea, are un astfel de istoric al modificărilor, ceea ce înseamnă că o astfel de funcție nu ar trebui să le fie străină inginerilor care lucrează la noua versiune a aplicației.

Citește și: Noutățile de pe TikTok care te vor face să renunți la aplicație. Ce update-uri periculoase pregătește

Deși momentan zvonurile despre o astfel de funcție au fost descoperite pe Android, cu siguranță, atunci când va trece toate testele, opțiunea va fi lansată inclusiv pe IOS si Web.

Două miliarde de utilizatori de telefoane mobile nu vor mai putea utiliza Whatsapp. Care este motivul

Până la unul dintre cele mai așteptate update-uri, Whatsapp a pregătit o nouă actualizare majoră. Odată cu instalarea acesteia, aplicația devine incompatibilă cu unele versiuni mai vechi de Android și iOS.

Din 1 noiembrie anul trecut, utilizatorii de smartphone-uri cu o vechime de peste cinci ani, dotate cu versiuni anterioare ale Android 4.1 și iOS 10 nu au mai avut acces la actualizările aplicației, însă aceasta a continuat să funcționeze, în ciuda unor disfuncționalități, anunță Mediafax.ro.

Citește și: Ce aplicații de mesagerie poți folosi dacă nu mai vrei să păstrezi WhatsApp pe telefon

De asemenea, alte aproximativ 50 de modele de telefoane mobile sunt acum vizate. Acestea nu utilizează versiunea necesară de iOS sau Android și pur și simplu nu vor mai putea accesa aplicația, dacă nu o actualizează. Cei care, însă, vor să o folosească în continuare trebuie doar să actualizeze sistemul de operare.

Vremea a făcut prăpăd în țară. Pagube de proporții în București și împrejurimi, după un cod portocaliu și roșu de vreme ... Bacalaureat 2022. Premieră în România! Lucrările vor fi corectate digital în mai multe orașe din țară. Ce spun elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x