Căutare Live

Ce aplicații de mesagerie poți folosi dacă nu mai vrei să păstrezi WhatsApp pe telefon

Aplicația WhatsApp are parte de noi schimbări, iar dacă doriți să nu o mai folosiți pe telefonul mobil există alte funcții de mesagerie prin care puteți ține legătura cu cei dragi, colegii sau prietenii.

Începând cu 8 februarie, WhatsApp va pune la dispoziție datele tale personale

Shutterstock

Începând cu 8 februarie, WhatsApp va pune la dispoziție datele tale personale, inclusiv numărul de telefon și locația, iar acest lucru poate deveni neplăcut pentru unele persoane, care își doresc să folosească aplicații de mesageria ce au funcția de a cripta infromațiile, conform bgr.com.

Citește și: Utilizatorii WhatsApp sunt obligați să partajeze datele cu Facebook. Ce se întâmplă dacă refuză

Ce alte aplicații de mesagerie poți folosi

Având în vedere noile condiții ale aplicației WhatsApp, cei care își doresc să renunțe la comunicarea cu prietenii, colegi sau familia pe aceasta rețea de socializare, se pot îndrepta spre alte aplicații de mesagerie, precum Signal, care este recomandat de către Elon Musk și de directorul Twitter, Jack Dorsey.

De o perioadă lungă de timp, WhatsApp a adunat foarte multe date personale despre utilizatori pentru a fi trimise mai departe companiei Facebook, cea care deține și aplicația WhatsApp.

Signal este o aplicație de mesagerie care luptă să țină datele utilizatorilor anonime ș introduce anumite metode prin care păstrează conversațiile, informațiile private.

Citește și: WhatsApp, record absolut de apeluri de Revelion. Câte telefoane au dat utilizatorii

Trebuie să știți că puteți descărca aplicația Signal pe Google Play, cât și pe App Store, iar modul de utilizare este unul foarte ușor, exact ca cel al unei aplicații de mesagerie.

Funcția principală a Signal este că poate trimite mesaje text, video, audio și imagine protejate prin criptare end-to-end, relatează sursa citată. De asemenea, o altă aplicație la care puteți apela dacă nu mai doriți să folosiți WhatsApp-ul este Telegramul, care oferă o criptare end-to-end și îți garantează că datele tale personale sunt în siguranță.

Filtrele care vor fi interzise pe Instagram. De ce le scot producătorii și până când mai sunt disponibile... De ce renunță milioane de oameni la Whatsapp, de fapt! Facebook explică noile condiții de utilizare...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x