Antena Căutare

Vești proaste despre pensii! Milioane de români vor fi afectați! Declarația bombă care a dat totul peste cap

Vești proaste pentru pensionari! Darius Vâlcov vorbește public despre banii care au mers la fondurile de pensii private.

Anunț bombă! Veti proaste despre pensii! Milioane de români vor fi afectați. Ce se va întâmpla cu pensiile în următoare perioadă

Vești proaste pentru pensionari! Darius Vâlcov vorbește public despre banii care au mers la fondurile de pensii private.

Acesta a declarat aseară pe un post de televiziune că investitorii din România, sunt de fapt administratori ai unor fonduri publice de pensii: ,,"Investitorii în România sunt producătorii faimoşi de maşini de la Piteşti şi Craiova, chiar şi cei de la Slatina de cauciucuri şi în toată ţara sunt astfel de investitori, în momentul în care ai în administrare - în administrare, nu un investitor, adică nu a venit cu bani de acasă - aceste şapte companii de care spuneţi dvs, care vezi Doamne, ne sperie că pleacă, nu sunt investitori. Ei sunt administratori ai unor fonduri publice de pensii şi am să vă explic cu datele lor. Au administrat anul trecut zece miliarde de euro, banii aceştia din contribuţii ai românilor în ultimii doi ani, conform datelor lor, au avut un randament al acestor bani de 2,14 la sută, putem să spunem 2,2 în condiţiile în care anul trecut inflaţia a fost de 3,2. Deci ei au produs 2,2 la sută în ultimii doi ani de zile pentru toţi banii administraţi, 2,2 la sută, în condiţiile în care inflaţia a fost de 3,2 şi în condiţiile în care astăzi la doi, trei respectiv cinci ani, statul emite titluri de stat cu patru, 4,5 şi cinci la sută", potrivit Capital.

VEZI ȘI:Lovitură pentru pensionari! Scad pensiile considerabil! Câți bani vor fi tăiați de la plată

Tot Darius Vâlcov, consilierul primului ministru, a afirmat faptul că ,,este o minciună totală" afirmaţia conform căreia fondurile private de pensii au cele mai mari randamente din România, el susţinând că randamentele acestora sunt "la jumătate faţă de titlurile de stat".

Ultimă oră! Incendiu puternic în Caracal! Două spații comerciale au fost cuprinse de flăcări – Foto... Ți se rupe sufletul! Un câine a fost părăsit și aruncat din mașină înTârgu-Jiu! Patrupedul a fugit după mașina stăpânulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x