Antena Căutare

Veşti rele de la meteorologi. Un val de ger polar loveşte întreaga Europă. Vor fi căderi masive de zăpadă şi frig!

Un val de ger polar a pătruns în Europa în weekend-ul ce a trecut, iar la începutul săptămânii va antinge zona Mediteranei şi Balcanii.  Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar şi în vestul Sloveniei, în Croaţia, Bosnia, Serbia, Muntenegru şi este posibil ca frontul de aer rece să ajungă şi în România.

Un val de ger polar a pătruns în Europa în weekend-ul ce a trecut, iar la începutul săptămânii va antinge zona Mediteranei şi Balcanii. Vor avea loc căderi masive de zăpadă în Alpi, dar şi în vestul Sloveniei, în Croaţia, Bosnia, Serbia, Muntenegru şi este posibil ca frontul de aer rece să ajungă şi în România.

În centrul Europei, temperaturile vor fi cu 5-8 grade Celsius mai scăzute decât media normală pentru această perioadă. Unele condiţii meteorologice severe vor apărea de-a lungul frontului rece cu ploaie care se schimbă în zăpadă destul de aproape de zonele joase, la nivel local, în special în peninsulă Balcanică, potrivit Sever Weather.

În România, pentru începutul acestei săptămâni, Agenţia Naţională de Meteorologie a emis coduri galbene şi portocalii de vânt puternic pentru 12 judeţe. Săptămâna începe cu valori peste medie pentru luna noiembrie, dar la sfârşitul ei vom vedea o răcire a vremii, iar temeperaturile nu vor depăţi 10 grade Celsius, pe timpul zilei. Pe timpul nopţii, vor fi doar temperaturi negative.

Tradiţii şi obiceiuri de Lăsata Secului. Ce trebuie şi CE NU AI VOIE să faci înainte de Postul Crăciunului din 2017... Cea mai complicată intersecție, într-un oraș din România. Imaginea s-a viralizat: ”Oare ce a vrut să spună autorul în ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x