Antena Căutare

VIDEO! Arad: Fara drumuri, dar cu teren de sport multifunctional cu nocturna

Nu au gaz sau canalizare, iar drumurile sunt pline de gropi. Vor avea insa un teren de sport multifunctional cu nocturna. Vorbim de localnicii din comuna Chisindia, judetul Arad. Doar ca majoritatea satenilor sunt oameni in varsta, iar daca cineva i-ar fi intrebat ce investitii si-ar dori, cu siguranta prioritatile ar fi fost altele. Dar nimeni nu le-a cerut parerea.

Cu 20 de ani in urma, comuna Chisindia era o localitate prospera. Cu timpul, tinerii s-au mutat la oras si au lasat in urma doar batranii. Acum, toti se uita crucis la noua sala de sport.

De comuna mai apartin alte trei sate, si ele aproape pustii. Drumul spre doua dintre ele e aproape impracticabil. Dar Ministerul Dezvoltarii si Turismului ii indeamna pe localnici, prin investitia de aproape 100.000 de euro, la miscare in aer liber.

La scoala din localitate invata 132 de copii. Doar pentru ei, sala ar putea fi un castig. Nici prin cap nu le-a trecut ca vor putea se vor putea juca pe un teren de sport ultramodern.

Primarul comunei este mandru de investitie. Stie ca mai are mult de munca la asfaltarea strazilor sau la canalizare, dar spune ca a facut un lucru bun pentru copii. Daca lucrarile se vor desfasura conform planului, terenul de sport va fi gata in doua luni.

Directorul adjunct al DGFP Alba, Ioan Dobra, a fost retinut... VIDEO! O tanara din Calarasi a nascut in Gara de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x