Antena Căutare

VIDEO! Calugar cutitar pe dealul Patriarhiei

Ca toate marile sarbatori, si cea a Sfantului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucurestiului, atrage tot felul de oameni. De la credinciosi pana la vanzatori ambulanti sau hoti de buzunare.






Barbatul a fost surprins de patrula calare in timp ce vorbea cu o enoriasa, in dreptul unui cort in care mai multi calugari vindeau obiecte de cult. Falsul calugar predica sfarsitul lumii in momentul in care agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si reprezentantii Patriarhiei l-au depistat. Atunci cand i s-au cerut detalii despre activitatea sa, barbatul - costumat in vesminte preotesti - a devenit recalcitrant.

"La solicitarea de legitimare a politistilor locali barbatul s-a prefacut ca isi cauta cartea de identitate, moment in care, la sold, a sclipit lama unui cutit. In acel moment, agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti l-au imobilizat pe falsul calugar si au descoperit intr-o teaca, atasata la curea, o arma alba de 12 centimetri. Barbatul a devenit si mai nelinistit in momentul in care agentii locali l-au anuntat ca trebuie sa fie perchezitionat: a cerut sa fie dus din fata multimii de credinciosi care se mira cum de un cleric are cutite sub sutana. Falsului calugar i s-au pus catusele, iar surpriza a fost ca vesmantul negru preotesc era dublat de o haina de piele pe sub care era pus un ham special, de-a curmezisul pieptului, in care tinea un pumnal cu lama de 7 centimetri"
, se arata in comunicat.





Adelina Pestritu a vrut sa se sinucida dupa divortul de Liviu Vârciu... FOTO! Sonia Baby e acrobata vaginala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x