Antena Căutare

Video! Carnagiu pe aeroportul din Caransebes!

Un tanar a lovit cu masina mai multe persoane in timpul unui concurs moto



Potrivit acestuia, masina condusa de tanar a intrat pe pista unde se desfasura competitia, apoi a lovit in plin mai multi specatori. Dupa aceea, soferul a incercat sa fuga, dar mai multi spectatori s-au mobilizat, au pornit cu masinile in urmarirea sa si au reusit sa il prinda la o intersectie.
Se pare ca soferul era sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor.

Potrivit lui Catalin Cazacu, participant la raliu si martor al incidentului, cinci victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, una singura pare a fi in stare foarte grava.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severein, Ancuta Carbunaru, un sofer a intrat cu masina pe pista Aeroportului din Caransebes, unde se desfasura Campionatul National Individual de Viteza la Motociclism.

"Pana la aceasta ora, stim ca un tanar a intrat cu masina pe pista aeroportului, pe care se desfasura un concurs de motociclism, a ajuns in zona publicului, ranind cateva persoane, dupa care a incercat sa paraseasca locul accidentului. A fost urmarit de motociclisti care se aflau la competitie si prins, impreuna cu Politia, care l-a dus la audieri, la postul din Caransebes", a spus Carbunaru.

Masina a lovit cateva persoane din public, dupa care soferul a fugit cu autoturismul, fiind urmarit de motociclisti si de Politie, iar ulterior fiind prins si dus la audieri la Politia Caransebes.
Potrivit sursei citate, se vor face cercetari la fata locului, dar Politia Rutiera are mai putine abilitati in zona aeroportului, intrucat nu este un drum public.

Ce spune Federatia Romana de Motociclism, organizatorul evenimentului sportiv

Barbatul responsabil pentru accident este Ungur Cristian, fiul unui cunoscut doctor din Caransebes, potrivit unui comunicat de presa al Federatiei Romane de Motociclism. Ungur a intrat neautorizat cu un autoturism Alfa Romeo pe aeroportul de la Caransebes, in timpul desfasurarii unei etape de motociclism viteza.

"Observand ca pe pista a patruns masina marca Alfa Romeo de culoare rosie, cu numarul CS 23 CRI, directorul de concurs a oprit startul copiiilor de la clasa Juniori 2 si a solicitat scoaterea masinii de pe pista. Conducand masina inmatriculata pe numele sau, Ungur Cristian a facut un tur de pista pe contrasens si, desi i s-a semnalizat sa opreasca, a accelerat si a trecut printre copiii opriti in grila de start cu peste 100 km/h. Ungur Cristian a accelerat inca 100 de metri, dupa care a intrat in public, accidentand trei persoane, dintre care doua grav. Unul dintre accidentati este tanarul pilot Cazacu Catalin de la Taifun Racing, campion national la motociclism", se arata in comunicatul citat.

Ungur Cristian a iesit apoi din aeroport si a plecat spre Muntele Mic, fiind urmarit cu masini si motociclete de catre sportivi.

Potrivit FRM, primarul din Valiug a avut o tentativa de a-l opri pe Cristian Ungur cu un microbuz Mercedes pe care l-a pus de-a lungul drumului, insa tanarul l-a tamponat.

"Ungur s-a intors spre oras, insotit de copilotul sau, refugiindu-se in sediul Politiei Municipiului Caransebes. Sportivii au fost opriti in afara sediului de cadrele de politie, in timp ce Ungur Cristian ameninta ca ii omoara. Ungur Cristian si motociclistii implicati in urmarire au fost dusi la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice. Ungur Cristian a refuzat proba etilotest", se mai arata in comunicatul citat

Camioanele-gigant fac legea pe drumurile din jurul Capitalei... Inundatii in judetele Suceava si Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x