Antena Căutare

VIDEO! Facturi platite in rate - solutia pentru costurile mari la intretinere

A sosit bilantul celor mai grele zile de iarna din Romania. Facturile la intretinere pentru luna februarie depasesc in unele cazuri veniturile romanilor. In aceasta situatie, multi se gandesc sa-si plateasca facturile in rate.

Situatie grea pentru doamna Maria. De o zi s-a afisat intretinerea pe luna februarie pentru cele doua camere pe care le are intr-un bloc din Oradea. Stia ca va veni mai mult intretinerea. Gerul naprasnic, de minus douazeci de grade a facut-o sa tina caloriferele la maximum. Iar factura s-a marit cu 120 de lei de la o luna la luna.

In aceeasi situatie este si doamna Ilinca. Blocul in care locuieste nu este reabilitat termic, iar factura pe luna februarie este cu 100 de lei mai mare fata de ianuarie. Iar asta au constatat toti bucurestenii. Mai norocosi au fost cei care locuiesc in blocuri reabilitate termic. Au dat si ei mai mult, dar in limite suportabile.

Facturile i-au speriat si pe proprietarii de vile. Iar cu cat suprafata este mai mare, cu atat factura la gaze arde mai tare. Specialistii spun ca, in februarie, consumul de caldura a fost record. Cu peste 40 la suta mai mare fata de ianuarie.

VIDEO! Sotia lui Lucian Duta, seful CNAS, a intermediat contracte de medicamente cu spitalele judetene... Daniela Draghia, director general CNADR, cercetata de procurori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x