Antena Căutare

VIDEO! Grav accident in Bucuresti: Patru pacienti dintr-o ambulanta au murit

Patru persoane au murit in urma unui accident petrecut in urma cu putin timp in Bucuresti. In accident a fost implicata o masina care transporta patru persoane pentru dializa.



Accidentul s-a produs dupa ce un autoturism BMW, in care erau doua persoane, a luat gresit o curba, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu ambulanta.

In urma incidentului, cei patru pacienti au murit pe loc. Cele trei persoane ranite sunt soferul ambulantei si soferul si pasagerul din BMW. Seful SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca soferul ambulantei a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar ceilalti doi raniti au fost dusi la Spitalul de Urgenta ''Sf. Pantelimon''

Din declaratiile martorilor, se pare ca ambele masini ar fi circulat in mod neregulamentar, iar ciocnirea ar fi avut loc deoarece au incercat sa evite un pieton. Zona in care s-a petrecut accidentul este considerata a fi una foarte periculoasa, in care au avut loc mai multe accidente.

Un vizitator ne-a trimis in sectiunea FII OBSERVATOR imagini de la locul accidentului.




Foto: Intactimages

Targu-Jiu: Bebelus gasit in viata la gunoi... Sorin Ovidiu Vintu a cerut ridicarea interdictiei de a parasi tara pentru a se trata la Viena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x