Căutare Live

VIDEO | Momentul în care fiul lui Sile Cămătaru înjunghie un tânăr în fața unui club din Timișoara

Momentul în care fiul lui Sile Cămătaru înjunghie un tânăr în fața unui club din Timișoara a fost surprins în imagini!

Momentul în care fiul lui Sile Cămătaru înjunghie un tânăr în fața unui club din Timișoara a fost surprins în imagini!

Băiatul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr! Un tânăr de 29 de ani a fost înjunghiat în piept, cu un cuţit, sâmbătă dimineaţă, în faţa unui club de manele din Timişoara, de către Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Incidentul cu fiul lui Sile Cămătaru a avut loc în jurul orei 5.00. Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul le-a povestit poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă.

La scurt timp, Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

După ce a fost înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital, informează news.ro.

La clubul de manele s-au deplasat poliţişti care au deschis o anchetă, dar şi echipaje SMURD. Albert Balint a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Sursa video: antena3.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Momente terifiante: 20 de copii s-au răsturnat cu barca în Dunăre, la Mehedinți!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri