VIDEO ȘOCANT! O biserică din Bistrița-Năsăud a transmis, LIVE, pe Facebook, o slujbă de înmormântare: Peste 70.000 de oameni au urmărit imaginile

Drama tânărului de 19 ani, care a murit strivit de roțile propriei mașini, a îndurerat înreaga Românie. Totul s-a petrecut în orașul Năsăud, acolo unde băiatul susținea examenul de Bacalaureat. 

Drama tânărului de 19 ani, care a murit strivit de roțile propriei mașini, a îndurerat înreaga Românie. Totul s-a petrecut în orașul Năsăud, acolo unde băiatul susținea examenul de Bacalaureat.

Tânărul se afla în autoturism cu iubita sa, iar cei doi au încercat să urce cu mașina pe o stradă de pământ, greu accesibilă, îngustă și abruptă. La un moment dat, autoturismul nu a mai putut urca, derapând. Băiatul a coborât, încercând să împingă mașina, însă a rămas prins între malul de pământ și autoturism. Speriată, iubita acestuia a fugit. Tânărul a ajuns la spital, a fost conectat la aparate, însă inima lui a cedat în cele din urmă.

„Când am coborât de la deal mașina era de-a latul drumului. Celălalt băiat a băgat un par sub mașină și am ridicat mașina și un alt bărbat l-a scos. Când am venit noi era singur la mașină, am înțeles că mai era o copilă, dar noi n-am găsit-o acolo”, a declarat unul dintre bărbații care l-a ajutat pe tânăr.

Drama familiei care și-a pierdut copilul de doar 19 ani a făcut înconjurul internetului, mai ales că Biserica Penticostală „Betel” din Rebrişoara, de care familia aparține, a făcut un LIVE de peste două ore și jumătate de la înmormântare, cu mai multe camere și din mai multe unghiuri. Potrivit adevarul.ro, peste 70.000 de oameni au urmărit slujba, filmări fiind făcute și la priveghi, dar și pe drumul către groapă. Reprezentanții Bisericii ar fi recurs la această metodă pentru ca cei aflați în străinătate să poată fi alături de familia greu încercată. Imaginile au rămas pe pagina de Facebook a Bisericii!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri