Antena Căutare

VIDEO: Un ROMÂN i-a enervat la maximum pe englezi! Vorbeşte la două telefoane şi mănâncă în timp ce conduce un tir de 18 TONE cu 100km/h

Florin Chireaţă este în mijlocul unui puternic scandal în Marea Britanie, după ce ziariştii de la The Sun au publicat câteva imagini incredibile. În timp ce era la volanul unui TIR de 18 tone, românul făcea orice altceva în afară de a fi atent la trafic.

În videoclipul publicat de englezi se vede cum Florin butonează nu unul, ci două telefoane, mănâncă şi, mai apoi, îşi face vreme pentru un apel de aproape jumătate de oră, pe Skype, cu mama sa. Toate aceste lucruri se întâmplă în timp ce şoferul român apasă la maximum pedala de acceleraţie a maşinii de mare tonaj, fără să urmărească prea atent ce se întâmplă pe şosea.

VEZI AICI FILMUL CARE I-A ŞOCAT PE ENGLEZI

Chireaţă a fost suspendat imediat de la muncă, iar în urma acestor imagini ar putea primi şi o amendă de 2.500 pentru că a condus într-un mod neglijent.

Chiar şi aşa, soţia sa continuă să-l apere. "A condus de cinci ani prin toată Europa şi n-a avut nici măcar un simplu accident, totul perfect. E un şofer foarte bun", a spus aceasta pentru The Sun.

Se întoarce vremea rea! Meterologii au anunțat ce ne așteaptă în perioada următoare!... Nu ai bani să-ți plătești taxele și impozitele? Această soluție te va scoate din încurcătură! Uite ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x