Căutare Live

Vineri 13. Ziua cu ghinion afectează sute de milioane de oameni. Spitalele, aeroporturile, dar și companiile se feresc de acest număr

Ziua de vineri,13, afectează sute de oameni. Studiile arată faptul că 800 de milioane de dolari se pierd la nivel global în zilele de vineri, 13. Conform cercetătorilor, de vină sunt superstițiile legate de ghinion.

Vineri 13. Ziua cu ghinion afectează sute de milioane de oameni. Spitalele, aeroporturile, dar și companiile se feresc de acest număr

De exemplu, antreprenorii nu călătoresc cu avionul în zilele de vineri, 13. Aceștia își amână întâlnirile de afaceri și gestionează companiile diferit față de restul zilelor. Cercetătorii au constatat faptul că această zi ar afecta între 17 și 24 de milioane.

Numărul 13 este atât de temut, încât 80% din clădirile de birouri evită al 13-lea etaj, în multe aeroporturi nu există poarta 13, iar în spitale cu greu găsești camera numărul 13. Mai mult decât atât, o campanie susțină că în această zi se produc mai puține accidente rutiere deoarece oamenii sunt mult mai atenți.

O alta interpretare a acestei superstitii pleaca din Noul Testament si are legatura cu ziua in care a fost crucificat Iisus Hristos, iar 13 este considerat numar cu ghionion pentru ca este asociat cu Cina cea de Taina si tradarea lui Iisus.

Evenimente tragice petrecute într-o zi de vineri, 13.

Vineri, 13 ianuarie 1939 - cel mai mare incendiu de vegetatie din Australia, care a ucis 71 de persoane.

Vineri, 13 ianuarie 2012 s-a scufundat vasul de croaziera Costa Concordia, incident in care au murit 32 de persoane.

Vineri, 13 aprilie 2012 in Italia a avut loc un cutremur, iar in SUA, o tornada a lovit statul Oklahoma.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... România, aproape să-și închidă spațiul aerian! Datorie în valoare de 300 de milioane de euro...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri