Antena Căutare

Voluntari reclamaţi de vecini că renovează casa unor sărmani: “Ne înjurau când treceau pe drum“

Voluntarii care au reconstruit căsuţa unei familii sărmane din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, au fost reclamaţi şi înjuraţi de către vecini, care s-au plâns la Primărie de zgomotul betonierei.

Voluntari reclamaţi de vecini că  renovează casa unor sărmani: “Ne înjurau când treceau pe drum“
| adevarul.ro

Voluntarii care au reconstruit căsuţa unei familii sărmane din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, au fost reclamaţi şi înjuraţi de către vecini, care s-au plâns la Primărie de zgomotul betonierei.

Sătenii au reclamat că sunt deranjaţi de zgomot

“Am avut parte şi de surprize negative. Am primit multe reclamaţii, dar nu am băgat în seamă aceste răutăţi. Nu am stat să analizăm din partea căror persoane au venit, deoarece noi lucram cumva contra-cronometru şi nu aveam timp să ne ocupăm de asta. Au mers şi la Primăria comunei Scoarţa, pentru a depune sesizări. Unii dintre săteni ne înjurau de fiecare dată când treceau pe drum, prin faţa casei“, a spus Nicoleta Iftode, principalul voluntar.

Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarţa, recunoaşte că au fost depuse mai multe sesizări de către localnici. De asemenea, acesta afirmă că oamenii nu au înţeles situaţia.

“Credeau că primăria le-a dat bani sau a achiziţionat materiale, pentru familia respectivă. Le-am explicat că s-au implicat mai mulţi voluntari în această acţiune umanitară. Oamenilor le era ciudă pentru au fost ajutaţi“.

Soţii Moraru au doi copii: un băiat de 12 ani şi o fetiţă de șase ani. Cei doi soţi nu au un loc de muncă stabil, veniturile lor obţinute fiind ocazionale.

Familia a dormit într-un cort

În timpul desfăşurării lucrărilor, copiii şi părinţii lor au dormit într-un cort lângă casă. Lucrările s-au desfăşurat pe parcursul unei singure luni. Au început în luna august şi s-au încheiat la finalul lunii septembrie. Au fost implicați 47 de voluntari şi donatori.

“Casa este undeva pe un deal şi apa trebuie cumva împinsă de la reţeaua publică pentru a ajunge. Până la sfârşitul acestei luni o să reuşim să terminăm şi această lucrare“, a spus Nicoleta Iftode.

Sursă: Adevărul

Foto: Adevărul

Moment de groază la metrou! O femeie a fost împinsă în fața trenului! Oamenii au început să țipe! Atenție, imagini ce vă... Conflict conjugal cu deznodământ tragic, în Bacău! Un bărbat de 70 de ani și-a stropit soția cu acid, apoi a murit într-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x