Antena Căutare

Vouchere de 1.100 de RON pentru elevi! Ce condiție trebuie să îndeplinești

Veste excelentă pentru elevii din România, după ce Guvernul a anunțat că intenționează să acorde vouchere în valoare de 1.100 de RON! Ce trebuie să faci ca să primești acești bani?

Veste excelentă pentru elevii din România, după ce Guvernul a anunțat că intenționează să acorde vouchere în valoare de 1.100 de RON! Ce trebuie să faci ca să primești acești bani?

Un proiect privind vouchere pentru elevi în vederea montării de aparate ortodontice mobile ar putea fi adoptat în şedinţa CGMB din 30 mai.

CONDIȚII PENTRU A PRIMI VOUCHERUL

"Se aprobă acordarea unui sprijin financiar sub formă de vouchere, în valoare de 1.100 de RON elevilor cu vârste între 7 şi 16 ani, cu domiciliul în Municipiul Bucureşti sau viză de reşedinţă obţinută cu cel puţin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în proiect pentru montarea de aparate ortodontice mobile", se arată în proiectul de hotărâre.

Citește și: A fost lansată a doua ediție a programului Rabla pentru electrocasnice! O persoană va putea folosi mai multe vouchere la cumpărături

Conform sursei citate, se aprobă bugetul multianual al proiectului "SMILE - Mobile", valoare de 2.287.720 de lei, constituit prin redistribuirea respectivei sume din bugetul proiectelor derulate prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a căror execuţie se estimează că nu se va finaliza în anul fiscal 2019.

Vouchere de 1.100 de RON pentru elevi! Ce condiție trebuie să îndeplinești

În 30 de zile de aprobarea proiectului de către CGMB, ASSMB va elabora Regulamentul privind implementarea proiectului.

Citește și: Vouchere de vacanță pentru angajații de la privat! În ce condiții vor fi acordate!

În expunerea de motive a proiectului se menţionează că sănătatea oro-dentală este considerată în prezent un indicator al stării de sănătate generale, având în vedere că bolile cavităţii orale au consecinţe negative asupra stării de sănătate a individului sau sunt cauza unor boli grave, cum ar fi cele cardiovasculare, diabetul, bolile renale, reumatismale etc.

Printr-o hotărâre a CGMB din 14 iunie 2018 a fost aprobat proiectul "Consultaţii stomatologice şi aplicare de aparate ortodontice pentru elevii din Municipiul Bucureşti", implementat din septembrie 2018 de Municipalitate, prin ASSMB, care prevedea un sprijin financiar de 750 de lei pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani din Capitală în vederea aplicării unui aparat ortodontic. Conform proiectului, în situaţia în care un copil are indicaţie pentru ambele arcade (superioară şi inferioară), acestuia urmau să i se deconteze 1.500 de lei.

Sursa: Agerpres

Semn nou de circulație pentru șoferii din România! Ce indică acesta... A murit așteptând medicii! Un bărbat din Vaslui s-a stins fiindcă ambulanța a rămas blocată în noroi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x