Antena Căutare

Vreme nefavorabila, de Ziua Femeii!

Meteorologii anunta ca vremea va fi schimbatoare, in zilele urmatoare, in special pe 8 martie. Perioada frumoasa de acum  va alterna cu episoade mai putin placute.

IN TARA, zilele calde si insorite vor fi inlocuite de momente mai reci, in special noaptea si dimineata, cu ploaie si chiar lapovita, in zonele mai inalte. In noaptea de joi spre vineri (7/8 martie), dar si vineri, precipitatiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor.

Si totusi... chiar daca de Ziua Femeii se anunta ploi, va fi cald, temperaturile maxime incadrandu-se intre 15 si 18 grade Celsius.

IN CAPITALA, vremea va fi mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maximã va fi de 11 - 12 grade Celsius, iar cea minima va fi de 2 - 4 grade Celsius.

Oricum, trebuie sa recunoastem ca primavara si-a intrat in drepturi, iar aerul cald - de tip mediteranean - se face simtit din plin.

Foto: calatoriilasingular.ro

SALVEAZA SPERANTA! Micuta balerina Andreea Grigore are nevoie de ajutor... SALVEAZA SPERANTA! Alexia, o dansatoare in varsta de sase ani, risca sa fie aruncata in strada alaturi de mama ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x