Căutare Live

Vremea o ia razna! Se vor înregistra precipitații și descărcări electrice, iar vântul va sufla cu putere! Temperaturile minime scad sub 20 de grade

Valorile temperaturilor din termometre au atins cote maxime săptămâna trecută, iar acum, după mai multe zile caniculare, vremea se va răci considerabil, fiind instabilă din punct de vedere termic.

Valorile temperaturilor din termometre au atins cote maxime săptămâna trecută, iar acum, după mai multe zile caniculare, vremea se va răci considerabil, fiind instabilă din punct de vedere termic.

Astfel, valorile termice vor scădea semnificativ și în regiunile sudice și se vor situa, în mare parte din țară, în jurul normelor climatologice specifice perioadei, iar maximele vor fi cuprinse, în general, între 25 și 31 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 1 august.

De asemenea, în Oltenia și în Muntenia se vor înregistra, pe arii restrânse, averse și descărcări electrice. Mai mult de atât, vântul va sufla slab și moderat, însă pe crestele montane, în sud și în sud estul țării, se va intensifica.

Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, ușor mai ridicate pe litoral, dar și mai scăzute în estul Transilvaniei, potrivit datelor din prognoza meteo 1 august.

Chiar dacă va ploua pe arii restrânse, cantitățile de precipitații vor fi deficitare în aproape toată țara, cele mai scăzute valori urmând să se înregistreze în sud-estul și sudul teritoriului.

Din acest an, învățământul particular acreditat va fi finanțat! Ministrul Educaţiei a explicat despre ce e vorba... Mărturisirea uluitoare a unei fete de 14 ani: ”Colegii de la școală cred că mama este sora mai mare!” Cât de irezisbilă ...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri