Antena Căutare

Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina ajutată de un bărbat în Brașov, nou mesaj pentru români. Ce experiență a mai avut

Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina care a povestit pe rețelele sociale cum a fost ajutată d eun român într-o benzinărie a vorbit recent despre o nouă experiență din țara noastră.

Colaj cu Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya a povestit pe rețelele sociale că în hotelul în care locuiește s-a întâlnit cu un român | Facebook

Yulia Chernitskaya a povestit pe rețelele sociale că în hotelul în care locuiește s-a întâlnit cu un român care i-a povestit că-i ajută pe refugiați prin prisma asociației sale. Antrenoarea de fitness a atas atenția românilor, povestind că a fost extrem de emoționată când a primit 200 de lei de la un român.

Citește și: Ce a publicat refugiata Yulia Chernitskaya, la scurt timp după ce a primit bani de la un român, în benzinărie. Mesajul emoționant

Ce experiență a mai avut refugiata din Ucraina Yulia Chernitskaya

„M-am convins o dată în plus că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa. Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară”, a povestit ucraineana.

Ulterior, ucraineana a pubșlicat o fotografie cu fiica sa car e aămplinit 9 ani;

„Fiica mea a împlinit 9 ani astăzi. Scumpo, stiu ca ai vrut baloane, tort si sa-ti aduni toti prietenii. Dar promit, imediat ce ne întoarcem la Kiev, vom face totul conform planului”, a spus refugiata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yulia Chernitskaya este antrenoare de fitness, are 36 de ani și asemnea altor aproximativ 400.000 de conaționali, s-a refugiat în țara noastră, de teama invaziei rușilor în Ucraina. Mama a patru copii a povestit pe rețelele sociale că gestul unui român a emoționat-o până la lacrimi.

Yulia Chernitskaya a avut de-a face cu un bărbat român de aproximativ 65 de ani care i-a oferit bani într-o benzinărie, când și-a dat sema că este din Ucraina.

Citește și: Olena Zelensky le mulțumește altor Prime Doamne pentru sprijinul oferit Ucrainei. Cel mai recent mesaj soției lui Volodymyr Zelensky

Ucraineana Yulia Chernitskaya a primit ajutor de la un român

Antrenoarea de fitness de origine ucrineană a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu 2 banconte de câte 100 de lei. Femeia a mărturisit că i-a primit de la un român care și-a dorit să o ajute, având în vedere că este refugiată.

Femeia a menționat că bărbatul i-a oferit cei 200 de lei fără să știe că 4 copii o așteptau.

Citește și: Orașul considerat de Volodimir Zelenski „locul potrivit" pentru discuţii de pace la nivel înalt între Rusia și Ucraina

„Am primit acești bani de la bărbat de 60-65 de ani la benzinărie, când am ieșit la mașină după ce am plătit combustibilul. Și-a șters parbrizul și m-a întrebat: Ucraina? (în limba română) Răspunsul meu a fost: Ucraina. Probabil m-a așteptat când a văzut plăcuțele de înmatriculare ucrainene Și-a deschis portofelul și mi-a dat 100 de lei spunând „Slavă Ucrainei!”. Am început să plâng. Am refuzat să iau banii pentru că și el avea o mașină veche și nu părea foart înstărit. Dar și-a mai deschis portofelul și mi-a mai dat 100 de lei.

La urma urmei, el nu știe că 4 copii mă așteptau acasă. Bine ca nu i-am spus, ca altfel își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar el nu m-a lăsat. Dacă din întâmplare omul ăsta îmi citește postarea - să știi că ai ajutat o mamă a 4 copii. M-am urcat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile ca să mă pot mișca și nu înțelegeam! Cum așa!!! Întreaga lume ne susține și ne ajută! Ne dau locuințe gratis, mâncare, haine, bani!”, a scris femeia pe contrul său de Facebook.

Ce spune Klaus Iohannis despre o posibilă criză alimentară în România, după ce unele produse au început să dispară din m... Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral. Unde se află și ce se întâmplă acum cu fostul președinte al Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x