Antena Căutare

Traian Băsescu ar fi făcut accident vascular cerebral. Unde se află și ce se întâmplă acum cu fostul președinte al României

Traian Băseascu ar fi suferit un accident cerebral și s-ar afla internat într-un spital din Paris, transmite Realitatea Plus. Fostul președinte are telefonul închis, scrie și DCNews, care a încercat să ia legătura cu el.

traian basescu tine un deget ridicat si vorbeste Galerie
Traian Băseascu ar fi suferit un accident cerebral și s-ar afla internat într-un spital din Paris, transmite Realitatea Plus. Fostul președinte are telefonul închis, scrie și DCNews, care a încercat să ia legătura cu fostul președinte al României. | Getty Images

Realitatea Plus a transmis că Traian Băsescu se confruntă, în aceste momente, cu probleme grave de sănătate. Fostul președinte ar fi internat într-o clinică din Paris, după ce a fost supus unor investigații amănunțite în cadrul unor unități spitalicești din București și Bruxelles.

Traian Băsescu ar fi făcut AVC

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea, i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European, scrie Antena 3.

După acest moment, fostul președinte ar fi fost dus la un spital din Bruxelles pentru alte investigații. După ce au fost consultat de medicii belgieni, el a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Citește și: O femeie cu tuse și respirație grea a mers la medic crezând că e răcită. Doctorii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața radical

DCNews scrie că Traian Băsescu nu a putut fi contactat telefonic și că Elena Udrea a negat informația conform căreia acesta ar fi suferit un AVC. Vicepreședintele PMP, Ioana Constantin, nu a dorit să comenteze pe baza acestui subiect.

Sursele Antena 3 au transmis că Traian Băsescu a suferit complicații la nivelul inimii, motiv pentru care medicii au decis internarea lui într-o clinică din străinătate.

Traian Băsescu, internat la Paris din cauza posibilelor probleme la inimă

Libertatea notează că, și de această dată, fostul președinte „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară” și că sursele sale nu confirmă un AVC, ci ar fi vorba despre probleme la inimă.

În trecut, Traian Băsescu, care acum are 70 de ani, a mai fost internat în Franța, unde a fost supus unei intervenții pe aortă.

Ce este un accident vascular cerebral (AVC)

Accidentul vascular cerebral (AVC) este o urgență medicală și se produce când alimentarea unei zone din creier este întreruptă sau redusă, împiedicând țesutul cerebral să primească oxigen și substanțe nutritive.

Astfel, celulele cerebrale încep să moară în decurs de câteva minute. AVC-ul este o urgență medicală, însă cu ajutorul tratamentului adecvat, poate fi prevenită dizabilitatea care s-ar putea instala în urma lui.

Citește și: Roxana Vancea a ajuns de urgență la spital cu fiul său. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat băiețelul și cum se simte acum

Yulia Chernitskaya, refugiata din Ucraina ajutată de un bărbat în Brașov, nou mesaj pentru români. Ce experiență a mai a... Taylor Hawkins a murit. Bateristul legendarei trupe rock Foo Fighters avea doar 50 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x