Antena Căutare

Zi EXCELENTĂ pentru nativii din Fecioară: Veniturile lor se vor rotunji substanțial! Previziunile zilei, cu Amalia!

Nativii din zodia fecioară vor avea parte de o zi bună în plan financiar, deoarece astăzi veniturile lor se vor rotunji.

Nativii din zodia fecioară vor avea parte de o zi bună în plan financiar, deoarece astăzi veniturile lor se vor rotunji.

Berbec - Se pot ivi multe discuții în relațiile parteneriale. E greu de înțeles ce se întâmplă în acest segment, însă situația nu este atât de dramatică precum crezi.

Taur – Vei avea multe sarcini de îndeplinit la serviciu. Stabilește-ți prioritățile și fii atent la relațiile colegiale.

Gemeni – Relațiile sentimentale sunt la ordinea zilei, astfel că nu te poți ocupa de altceva. Există multe discuții neterminate cu persoanele dragi.

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Să fie el salvatorul lui Becali? Un pensionar vrea să facă închisoare în locul lui!... Atenţie! Pieţele româneşti, pline de produse cu provenienţă falsă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x