Antena Căutare

Zile Libere 2019. Cum petrec românii pe 24 ianuarie de Mica Unire

Zile Libere 2019. Cum petrec românii pe 24 ianuarie de Mica Unire

Zile Libere 2019. Cum petrec românii pe 24 ianuarie de Mica Unire Galerie
Unirea Principatelor Romane | hepta.ro

Pe 24 ianuarie 2019, România sărbătorește 160 de ani de la Unirea Principatelor Române. De aceea, această zi a fost declarată zi liberă prin lege. Dat fiind faptul că anul aceasta 24 ianuarie pică joia, mulți români au ales să își ia o zi de concediu pentru ziua de vineri, 25 ianuarie, tânjind încă după perioada vacanței care abia s-a încheiat.

Pentru că tuturor ne plac mai mult zilele liber decât cele în care muncim, mulți români au planificat deja această mini-vancanță de ziua Unirii Principatelor Române. Astfel, se preconizează că stațiunile montane de la noi din țară vor fi pline. Mulți români vor alege ca destinație de vacanță Predeal, Sinaia, Poiana Brașov, Azuga și multe alte locații unde ar putea schia sau merge la săniuș.

Cei mai puțin norocoși care au liber doar joi, 24 ianuarie, nu își pot face planuri de relaxare pe termen lung de vreme ce vineri ei se reîntorc la lucru. Cu toate acestea, dacă vremea ține cu ei, aceștia vor alege plimbări în parc sau ieșiri în oraș cu prietenii. Nimic nu se compară cu o zi liberă petrecută alături de cei dragi ție, familie și prieteni, poate chiar la un grătar.

Dacă ești din Iași, vei avea mai multe variante de a-ți petrece ziua liberă de joi. Poți merge cu prietenii și rudele la spectacolele ce se desfășoară în aer liber. De la concerte de muzică populară și manifestări oficiale la vizita Președintelui Klaus Iohannis și masa populară ce va avea loc. Dacă te bucuri de însemnătatea acestei zile și ești patriot, atunci nu ar trebui să lipsești de la spectacolele ce se desfășoară la Iași.

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro, hepta.ro

Definitivat 2019. În Februarie încep inspecțiile școlare! Calendar, modele subiecte... Oficial! Ce se întâmplă cu școlile, vineri, după ziua Unirii Principatelor Române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x