Antena Căutare

Abidal la PSG?

Unul dintre adversarii nostri de maine a primit o oferta de a se intoarce in campionatul in care s-a consacrat, dar nu la echipa cu care a cunoscut cele mai multe succese.

Eric Abidal a intrat in ultimul an de contract cu FC Barcelona. Oficialii blau-grana ezita sa prelungeasca intelegerea, pentru ca fundasul are 32 de ani. In ianuarie, jucatorul ar putea semna cu orice echipa.

Cei de la PSG stiu acest lucru si l-ar fi contactat pe jucator chiar inaintea meciului cu Romania, prin intermediul agentului sau. Parizienii ii propun 3 ani de contract, in timp ce spaniolii i-ar oferi doar un an, cu posibilitate de prelungire.

Cei de pe Parc des Princes nu sunt la primul transfer de acest gen. In urma cu cateva sezoane l-au repatriat pe Makelele, insa inchizatorul nu a dat acelasi randament pe care l-a avut la Celta, Real sau la nationala. Tocmai de aceea, Leonardo si Kombouare se tem ca Abidal, aflat la final de cariera, o sa fie departe de forma care in 2007 i-a adus transferul de la Lyon la Barcelona sau cea aratata la echipa lui Guardiola.

foto: goal.com

Laurent Blanc: "Meciul e mai important pentru voi decat pentru noi"... Marica e apt de joc pentru meciul cu Franta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x