Antena Căutare

Adrian Porumboiu a gasit tradatorii din echipa si sare la gatul lui Kovacs: "E facut in eprubeta"

Finantatorul Vasluiului a luat foc dupa infrangerea in fata Rapidului si i-a acuzat voalat de Pavlovic si Zmeu ca ar fi jucat prost pentru ca au fost contactati de Rapid. Nici arbitrul Istvan Kovacs nu a scapat de furia patronului.

Adrian Porumboiu a fost foarte nemultumit de infrangerea in fata Rapidului si s-a aratat surprins de evolutia slaba a propriilor jucatori.

Mai mult, vasluianul crede ca Pavlovic si Zmeu, cei ce au gresit decisiv, ar fi fost contactati de Zotta inaintea partidei.

"Eu credeam ca doar 3 fotbalisti au fost sunati: Sanmartean, Milisavjevic, si Milanov, bravo lor ca mi-au zis, am scris si in raport. Dar au mai fost doi: nu e posibil sa il calci pe Alexa in fata arbitrului. El oricum e prieten cu excrocul ala (Zotta). Iar celalalt Zmeu e incredibil. Am vorbit cu el: cat oi fi tu la Vaslui, sa nu mai dai pasa inapoi sau la portar; el "da, nea Adi" si exact asa a facut. Oricum aceasta magarie a fost facuta printr-un loc unde era pactul inainte de Revolutie."

Istav Kovacs a fost, de asemenea, desfiintat de finantator: "Stiu cum a fost promovat, stiu tot. El e un arbitr facut in eprubete pentru a ajuta doua echipe".

Porumboiu considera ca Ion Craciunescu nu e strain de greselile impotriva lui FC Vaslui: "Craciunescu la CCA se transforma intr-un dictator din Columbia, unde se pun pistoalele pe masa. Spre bucuria lui am pierdut iar. Asa sunt eu prieten cu el".

Foto: Intact Images

Luis Suarez, suspendat 8 etape dupa jignire aduse lui Evra... Pavlovic l-a injurat pe Hizo dupa eliminarea cu Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x